Acteurs De Regiokrant 08-12-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Acteurs De Regiokrant 08-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Theatergroep WAARK zoekt acteurs

39 minuten geleden Voorlezen Algemeen

HOOGEZAND - De nieuwe voorstelling van theatergroep WAARK heet 'Haalfmaal of de Macht van Domhaid'. Voor deze theaterproductie is WAARK op zoek naar acteurs.

Theatergroep WAARK bestaat vijftig jaar. Voor de jubileumvoorstelling 'Haalfmaal of de Macht van Domhaid', waarmee vanaf oktober 2024 langs vele theaters en dorpshuizen in Groningen en Drenthe getoerd zal worden, laat zich inspireren door het legendarische stuk 'Mistero Buffo' (Komisch Mysterie) van de Italiaanse en regisseur Dario Fo. Daarnaast zijn Groningse legendes en volksverhalen speciaal voor dit jubileum voor het eerst geschikt gemaakt voor het theater. Om de feestelijkheid compleet te maken, luisteren drie professionele muzikanten de voorstelling op met live muziek, speciaal gecomponeerd voor deze gelegenheid.

De theatergroep zoekt voor deze muziektheatervoorstelling mannen en vrouwen die veel plezier beleven aan toneelspelen, de Groningse taal goed beheersen of bereid zijn Gronings te leren. De repetities starten in februari en vinden plaats op zaterdag. De voorstelling speelt 35 keer tot en met april 2025. De auditie vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024. Wie belangstelling heeft kan zich voor 18 december opgeven door een mail te sturen naar onder vermelding van naam, leeftijd en podiumervaring/CV.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelActeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.regiokrant.info/nieuws/algemeen/72591/theatergroep-waark-zoekt-acteurs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.