Adviseur Erfgoed Heemtuin & Natuurpark Muntendam / Heemtuin Muntendam 11-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Adviseur Erfgoed Heemtuin & Natuurpark Muntendam / Heemtuin Muntendam 11-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Adviseur erfgoed

Opdrachtnummer 24138 Opdrachtgever Gemeente Midden Groningen Datum 15 april 2024 tot 15 oktober 2024 Uren per week voor 24 uur per week. Status

Open

Regio Groningen Functie type Beleids- en Adviesdiensten, Bouw en Infra Sluitingsdatum 22 maart 2024 Verlengingsopties Ja, 2x 6 maanden.

Gemeente Midden Groningen

Adres

-

Postcode

-

Plaats

Hoogezand

Introductie

Voor de Gemeente Midden Groningen zijn wij op zoek naar een Adviseur erfgoed.

Opdracht inhoud

Wij zoeken voor de duur van 6 maanden een adviseur erfgoed. De adviseur erfgoed houdt zich bezig met de gemeentelijke advisering en uitvoering rondom rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en karakteristieke panden.

Eisen en wensen

  1. Je bent een adviseur met ervaring op het gebied van erfgoed bij een gemeente en in het aardbevingsgebied;
  2. Je beschikt over aantoonbare recente ervaring (minimaal 2 jaar) te beschikken m.b.t. de advisering rondom gemeentelijke erfgoedvraagstukken v.w.b. rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en karakteristieke panden in het aardbevingsgebied;
  3. Je hebt een HBO opleiding op het gebied van erfgoed;
  4. Je beschikt over aantoonbare en recente ervaring (minimaal 1 jaar) op het gebied van erfgoed met samenwerking met: - NCG - IMG - provincie;
  5. Je hebt aantoonbare en recente ervaring (minimaal een half jaar) met Proces Pro.

Zsm na sluiting.

Overige informatie

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Particulieren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://mijn.jong-en-ko.nl/zoeken/opdrachten/24138

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.