Allround Chauffeur 24/7 Drive 07-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Allround Chauffeur 24/7 Drive 07-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

De dag begint tussen 6.30 en 7.00 uur in de kantine met collega's en een kop koffie. Samen nemen jullie de route door: Wie start met rijden, waar houden we pauze en zijn er nog bijzonderheden op de route? Voordat je vertrekt naar je 1e adres check je jouw vrachtwagen opwerking en veiligheid.

Je komt op allerlei verschillende locaties en bij verschillende klanten. Van winkels en kantoorpanden tot fabrieken en bouwlocaties. Tijdens de inzameling is het van belang dat je het aangeboden afval controleert en soms adviseer je klanten hoe zij hun afval moeten scheiden, zodat de verwerker het afval gemakkelijk kan omzetten in grondstoffen voor nieuwe producten. 

Met een volle wagen rijden jullie naar de stortplaats. Terug op de locatie neem je de bijzonderheden op de route door met jullie teamleider. Je overlegt met de teamleider over de planning voor de aankomende dagen, je bent breed inzetbaar. Je wenst je collega's een fijne avond en gaat op tijd naar huis voor het avondeten.

Vacature eisen

  • C-rijbewijs (CE is een pré)
  • Salaris conform TLN CAO C-schaal 
  • Je bent graag in beweging en je bent graag buiten in de frisse lucht
  • Veiligheid staat hoog in het vaandel
  • Graag met mensen in contact
  • Een gemotiveerd mens maakt het plezier op de werkvloer

 

FunctietitelChauffeur Zijlader
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensheerenveen@247drive.nl , 31513745109 http://247drive.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieScheemda, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160536565&t=101&cid=24DR-NL&vid=13770

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.