Bijbaan Spoelkeuken Van der Valk 25-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bijbaan Spoelkeuken Van der Valk 25-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bijbaan Spoelkeuken

Op locatie

  • Westerbroek , Groningen , Nederland
Bediening

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Kleine wasjes.... grote wasjes... Schoon servies is een must in een goedlopend restaurant! Wij werken met een rooster op basis van jouw beschikbaarheid. Een drukke toetsweek of juist in de vakantie even extra werken? Bij ons is veel mogelijk. Come join the family!


Jouw hart klopt sneller van een blinkende vaat!
Als afwashulp zorg je ervoor dat alle vaat efficiënt en netjes wordt gedaan. Je werkt met een volledige automatische vaatwasstraat, waardoor je voornamelijk met schone vaat werkt. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek wordt geplaatst, zodat ons bedienings- en keukenteam zo goed mogelijk kan functioneren. De basis van een goed lopend restaurant is namelijk een goed opgeruimde werkplek! Zo zorg jij er als opgewekte medewerker spoelkeuken mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus pak je theedoek en draag tussen de 3 en 38 uur per week samen met je collegiale team bij door het:
+ Bedienen van de vaatwasser
+ Het opruimen van het keukengerei en servies
+ Schoonmaken van de vaatwasser en werkplek aan het eind van de avond

Jouw inzet levert beloningen op!
Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Je krijgt als medewerker spoelkeuken:

  • Onder de 20 jaar boven het wettelijk minimumloon betaald
  • Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'?
  • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen
  • Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit
  • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes. via ons benefits-programma
  • Mogelijkheid tot meedoen aan het elektrische fietsplan
  • Korting op je sport abonnement

Gastvrij zijn is een talent

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA!


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte gerechten van producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiële nieuwe collega's!


'Werken bij van der Valk Groningen-Westerbroek voelt elke dag als thuiskomen, het is dé perfecte combinatie tussen hard werken maar ook veel gezelligheid' - D. Blok (Luikloper)


Vereisten

De ingrediënten die maken wie je bent:


+ Je bent minimaal 16 jaar oud


+ Je houdt van een schone en opgeruimde werkomgeving
+ Je graag je handen uit de mouwen steekt

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAfwasser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)3 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieWesterbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.hotelgroningenwesterbroek.nl/o/bijbaan-spoelkeuken?candidate.cv=&candidate.name=&candidate.email=&candidate.coverLetterFile=&candidate.openQuestionAnswers.0.openQuestionId=4169821&candidate.openQuestionAnswers.0.content=&candidate.openQuestionAnswers.1.openQuestionId=4169822&candidate.openQuestionAnswers.1.content=&candidate.agreements.0.agreementId=1047&candidate.agreements.0.consent=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.