Bouwkundig Vastgoedinspecteur NEN 2767 | Syplon Syplon 25-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bouwkundig Vastgoedinspecteur NEN 2767 | Syplon Syplon 25-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Jouw rol

Als bouwkundig vastgoedinspecteur inspecteer je gebouwen op hun fysieke staat en breng je duurzame kansen in kaart voor de toekomst. Je stelt een duurzaam meerjarig onderhoudsplan op en hebt veel contact met opdrachtgevers en uitvoerende partijen. Je krijgt te maken met zeer afwisselende werkzaamheden in uiteenlopende projecten en gebouwen; van fietsenstalling tot hoogstaande hightech gebouwen. Je voert onderhoudsinspecties uit (vaak conform NEN 2767) en verwerkt gegevens in het gebouwbeheerpakket O-prognose. Daarnaast bereid je inspecties voor, verzamel je gebouwgegevens en meet je gebouwen in.

Jouw achtergrond

Idealiter heb je een afgeronde mbo-/hbo-opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig en ervaring bij een bouwbedrijf of dienstverlener in werkvoorbereiding, gebouwinspecties en/of gebouwbeheer. Je werkt op dit moment bijvoorbeeld als werkvoorbereider, inspecteur, planner of projectmedewerker. Verder is kennis van relevante wet- en regelgeving en de norm NEN 2767 belangrijk.

Hoofdcompetenties zijn communicatievaardigheden, klantgerichtheid, analytisch vermogen, flexibiliteit en stressbestendigheid. Zowel zelfstandig kunnen werken als een teamspeler zijn is belangrijk. Je hebt daarnaast kennis van de Nederlandse taal en beschikt over een rijbewijs B.

Syplon groeit!

Syplon is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Groningen. Zij coördineren en begeleiden bouw- en verbouwprojecten, stellen duurzame meerjarige onderhoudsplannen op en zijn gespecialiseerd in energie en duurzaamheid.

In 1987 is Syplon opgericht om destijds één schoolbestuur te adviseren met hun huisvesting. In 2010 hebben Alexander & Claudia Bleker het bedrijf overgenomen. Samen met het team dat al bij Syplon werkte, zijn zij doorgegaan met het ontzorgen van opdrachtgevers. Inmiddels zijn zowel het klantenbestand en het dienstenpakket flink uitgebreid. En hebben ze een team kunnen opbouwen die zeer enthousiast, ervaren en gedreven is.

Binnen Syplon staan de kernwaarden persoonlijk contact en vertrouwen, onafhankelijkheid en klantgerichtheid, en een open en positieve sfeer binnen het team centraal. Syplon streeft altijd naar de beste oplossing voor opdrachtgevers door korte lijnen te hanteren en kritisch en eerlijk met elkaar om te gaan.

Omdat Syplon blijft groeien en alle klanten nu en in de (nabije) toekomst van dienst wil zijn, zoekt Syplon, samen met ASBR,  getalenteerde mensen om hun team te versterken.

Wil je ‘eerst kennismaken en dan pas solliciteren’?

Iedere eerste donderdag van de maand ben jij van harte welkom op de vrijblijvende inloop voor sollicitanten bij Syplon. Zo kan je je nu al opgeven voor de inloop op 6 juni aanstaande.

Jij bent dan tussen 16:00 uur en 18:30 uur op een willekeurig tijdstip welkom om het nieuwe duurzame pand te komen bekijken, een voorlichting over het bedrijf te krijgen en om te spreken met medewerkers die de functies nu al uitvoeren. Om kennis te maken met jouw mogelijke coach en leidinggevende. Om alle vragen te kunnen stellen die je maar wilt. Om je te laten inspireren. Om pas later te besluiten of je daadwerkelijk wil gaan solliciteren nadat je exact weet waarop je reageert.

Aanmelden via: www.werkenbijsyplon.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwkundig Inspecteur
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenswerkenbijsyplon@asbr.nl , 31881260440 https://www.werkenbijsyplon.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsyplon.nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.