Calamiteiten schoonmaker Timing 08-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Calamiteiten schoonmaker Timing 08-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Voor een opdrachtgever in Groningen zoeken wij een calamiteiten schoonmaker. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het leeghalen van boxen met beschadigde inboedel. De voorwerpen uit de boxen maak jij in een speciale ruimte schoon. Indien de voorwerpen niet meer schoon kunnen worden gemaakt keur je ze af en worden ze vervolgens naar de stort gebracht. Verder zal je ook geregeld naar de locatie toe gaan waar de calamiteit heeft plaatsgevonden, je biedt een luisterend oor aan gedupeerden en helpt slopen & schoonmaken.

Wij bieden:

Het betreft een fulltime dienstverband. Je ontvangt een salaris en reiskostenvergoeding conform de schoonmaak CAO. Je komt te werken binnen een leuk team waar een fijne en nuchtere sfeer hangt!

Wij vragen:

- Je hebt affiniteit met schoonmaken;

- Je bent in bezit van rijbewijs B, aangezien je soms zelf naar locaties moet rijden;

- Je spreekt de Nederlandse taal;

- Je bent flexibel inzetbaar;

- Je bent 1x in de 4 weken op de zaterdag beschikbaar en regelmatig in de avonden.

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een calamiteiten schoonmaakbedrijf in Groningen. Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak. Onze opdrachtgever komt bij dit soort aspecten direct in actie. Waarbij ervaren en deskundige medewerkers van belang zijn. De ervaren en deskundige medewerkers zijn snel ter plaatse, inventariseren de situatie en coördineren het werk. Dan begint het traject van reinigen en reconditioneren.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)33 – 40
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV148668/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.