Cliëntadviseur Bouwen en Wonen Yacht 27-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Cliëntadviseur Bouwen en Wonen Yacht 27-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Bouw JIJ mee aan de groei van onze gemeente?

         

Groningen groeit hard. In inwoners, bezoekers, studenten, activiteiten en in oppervlakte. We zijn hard op weg naar een gemeente van misschien wel 250.000 inwoners.

En dat merken we in ons werk. De komende jaren worden honderden miljoenen geïnvesteerd in het leefklimaat, de aantrekkingskracht, de bereikbaarheid en onze kenniseconomie. Overal wordt gebouwd aan de groei van Groningen. Om deze groei in goede banen te leiden, zoeken we een enthousiaste cliëntadviseur ‘bouwen en wonen’.

 

Plek in de organisatie

Binnen de directie ‘Ruimtelijk Beleid & Ontwerp’ zorgt de afdeling ‘Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving’ binnen het kader van het omgevingsrecht voor de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving. De afdeling werkt met 4 teams: ‘Beleid & Ondersteuning’, ‘Milieu’, ‘Inspectie’ en het ‘Loket Bouwen en Wonen’. De clientadviseur Bouwen en Wonen maakt deel uit van dit laatste team.

Functieomschrijving

Jij

·       verstrekt specifieke informatie en/of advies aan belanghebbenden over o.a. (ter visie gelegde) bestemmingsplannen en beleid aangaande Ruimtelijke Ontwikkeling;

·       verstrekt informatie en/of advies m.b.t. ontwerpbesluiten, omgevingsvergunningen en vooraanvragen;

·       verstrekt informatie en/of geeft advies over o.a. vergunningsvrije bouwwerken, kamerverhuur en bouw-gerelateerde vraagstukken;

·       geeft algemene informatie m.b.t. stedenbouwkundige plannen, diverse vergunningen, ontheffingen en inspraakprocedures, (in voorbereiding zijnde) projecten, wetgeving en dergelijke;

·       toetst aan bestemmingsplannen en beleidsregels;

·       handelt eenvoudige aanvragen tot ‘Integrale VoorOverleggen’ (IVO’s) af;

·       handelt inhoudelijke vragen af voor de afdeling ‘Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving’ (VTH) en het team ‘Loket Bouwen & Wonen’ (LBW) via diverse communicatiekanalen (mail, telefoon, balie, interne applicaties);

·       geeft advies aan belanghebbenden bij de loketten ‘Bouwen en Wonen’ in Groningen, Ten Boer en Haren (veel direct klantcontact);

·       bent aanspreekpunt voor collega’s van diverse interne afdelingen aangaande actuele zaken/projecten betreffende vergunningverlening, bouwen en wonen;

·       werkt samen in een team, stelt je flexibel op en bent medeverantwoordelijk voor o.a. planning en de voortgang van communicatie betreffende vergunningaanvragen.

 

Competenties

Klantvriendelijk en dienstverlenend |Je bent vaak het eerste aanspreekpunt aangaande ‘Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving’, ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’ en bouwzaken.

 

Communicatief | Je hebt veel contact met burgers, collega’s en bedrijven.

 

Zelfstandig |Je moet zelfstandig besluiten kunnen nemen, maar daarnaast ben je ook een teamspeler. Het team bestaat uit nog 4 andere collega's. Deze hebben veel voor elkaar over en de collegialiteit is groot. 

 

Stressbestendig |Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je bent soms de boodschapper van slecht nieuws. Je moet vaak snel schakelen.

 

Plek in de organisatie

Binnen de directie ‘Ruimtelijk Beleid & Ontwerp’ zorgt de afdeling ‘Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving’ binnen het kader van het omgevingsrecht voor de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving. De afdeling werkt met 4 teams: ‘Beleid & Ondersteuning’, ‘Milieu’, ‘Inspectie’ en het ‘Loket Bouwen en Wonen’. De clientadviseur Bouwen en Wonen maakt deel uit van dit laatste team.

Functie-eisen

Wij vragen

·    HBO werk- & denkniveau of een voltooide MBO opleiding met werkervaring behoort ook tot de mogelijkheden;

·       een afgeronde opleiding (bij voorkeur Bouwkunde, Planologie of Rechten);

·       vakgerichte kennis en ervaring in het werkveld;

·       kennis van of affiniteit met de gemeentelijke organisatie;

·       een Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 1 is een pre of bereidheid om deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
  • Een bruto maandsalaris conform de CAR-UWO CAO schaal 9 (maximaal bruto €4752,- op basis van 36 uur);
  • Vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Afkoopregeling voor je studiekosten;
  • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
  • Leaseauto;
  • Buy-your-own-deviceregeling: netto vergoeding voor laptop en mobiele telefoon;
  • Interessante bonusregeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Wonen
Indicatie salaris (min – max]4752 – 4752
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevenstom.van.den.eijnde@yacht.nl , Tom van den Eijnde onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/5lqkqN521ZCeh51JH98X

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.