Contractmanager Autoriteit Consument & Markt 23-12-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Contractmanager Autoriteit Consument & Markt 23-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Contractmanager Pro 10 19-12-2023

 • Locatie: Hoogezand

 1. Contractmanager Pro 10 19-12-2023

Introductie vacature

+31 (0)70 - 3819724

Opdrachtomschrijving

De aardbevingen als gevolg van de gaswinning in Groningen hebben een grote impact op het dagelijks leven van veel mensen. Zo moeten veel gebouwen en woningen in de regio worden versterkt of zelfs gesloopt. NCG zet zich in voor het veiliger maken, bouwkundig versterken, verduurzamen en vervangen van woningen in het aardbevingsgebied. Met jouw uitstekende adviezen als contractmanager bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG) ben je dé ondersteunende factor waar mensen op kunnen bouwen. Van de directie en de interne afdelingen tot de externe stakeholders en de bewoners van het aardbevingsgebied. Niets ontsnapt aan jouw aandacht, waardoor risico's inzichtelijk worden en kansen benut.

Als contractmanager werk je in team Advies binnen de regiodirectie Eemsdelta en word je hiërarchisch en functioneel aangestuurd door de teamleider Advies. In dit team werken we als collega's samen in verschillende functies. Onder team Advies vallen o.a. bouwkundig adviseurs, ecologen, kostendeskundigen, bouwbegeleiders, constructeurs en contractmanagers. Wij zoeken 2 contractmanagers, waarbij je voornamelijk werkt vanuit onze kantoorlocatie in Hoogezand.

Jouw verantwoordelijkheden als contractmanager

Van het duidelijk en transparant vastleggen van alle afspraken met de leveranciers tot het beheren en het bewaken van de getekende contracten. Jij zit er bovenop zodat er geen waarde verloren gaat uit de gemaakte afspraken. Jouw doel is om de contracten volledig te benutten en je stuurt het proces bij waar nodig.

Als echte vakspecialist manage jij het hele proces en pak je de verantwoordelijkheid bij het:

 • Monitoren van het resultaat van de projecten op basis van contracten en SLA's;
 • Opstellen van voortgangsrapportages;
 • Signaleren van risico's en afwijkingen, die je zowel met interne partijen als met de leveranciers aanpakt;
 • Voorstellen van contractwijzigingen bij interne- en externe partijen in geval van afwijkingen;
 • Evalueren van de uitvoering van contracten en je stelt prestatieverklaringen op;
 • Uitbrengen van advies ter ondersteuning van het inkoop- en/of aanbestedingsproces.

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden

Met een goede analytische blik en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen ben jij in staat om het resultaat van de contracten aan te sturen. Ook ben je integer, onafhankelijk en niet bang om een oordeel te vormen en deze ook uit te spreken.

Je beschikt verder over:

 • Afgeronde wo studie, richting bouwkunde;
 • Meerdere jaren werkervaring op het gebied van contractmanagement in de bouwsector als het gaat om advisering en uitvoering;
 • Kennis en inzicht in contract- en aanbestedingsrecht en leveranciersmanagement.
 • Gevraagde competenties: Analytisch, Resultaatgericht en Samenwerken.

Eisen en wensen

 • Kandidaat beschikt over WO werk- en denkniveau;
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van contractmanagement in de bouwsector in advisering en uitvoering;
 • Mate waarin de kandidaat kennis en inzicht heeft in contract- en aanbestedingsrecht en leveranciersmanagement;
 • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met contractmanagement;
 • Mate waarin kandidaat beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden (toetsbaar in CV, motivatie en/of mogelijk gesprek);
 • Mate van ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever.

Opdrachtgever

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) werkt aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in de kern van het aardbevingsgebied. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen in de provincie Groningen veilig kan wonen, werken en naar school kan gaan. De NCG werkt hiervoor samen met vijf gemeenten, de provincie Groningen, woningcorporaties, de Rijksoverheid en het IMG.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Groningen. Ook hebben we zeven kantoren verspreid over de provincie en een kantoor in Den Haag. Sinds 2020 voert NCG de versterkingsoperatie uit. Het is daardoor nog een redelijk jonge overheidsorganisatie die snel groeit. We zijn daarom doorlopend op zoek naar goede mensen zoals jij. NCG kenmerkt zich door een informele sfeer waarin collega's elkaar makkelijk opzoeken. Of dat nu op het hoofdkantoor of in de regio is.

+31 (0)70 - 3819724 Functietitel Adviseur Contractmanagement Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau WO Aantal uren (min - max) 32 - 36 Type contract Vast Branche Advies/Consultancy Locatie Hoogezand, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://pro10.nl/vacatures/contractmanager-ncg-329/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Contractmanagement
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/contractmanager-pro-10-19-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.