Dansworkshop Instructeur Urban Developers 20-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Dansworkshop Instructeur Urban Developers 20-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Vragen of boeken?

0

Dansworkshop Instructeur M/V

Zoek jij een flexibele, creatieve bijbaan als Dansworkshop Instructeur? Kom dan het team van Urban Heart versterken!

Urban Heart is een creatief en jong bedrijf uit Groningen dat actief is door heel Nederland. Al meer dan zeven jaar organiseren wij bedrijfsuitjes , vrijwel elke denkbare workshop , en diverse kinderfeestjes . Op dit moment is er ruimte voor nieuwe, zelfstandige instructeurs om dansworkshops te verzorgen. Wij zijn met name op zoek naar extra mensen voor onze drukste plekken buiten Groningen: Leeuwarden, Zwolle, Deventer, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen , of andere grote steden. Ook als je in Groningen woont en enthousiast bent mag je een sollicitatie deze kant op sturen! Weet jij andere mensen te helpen alles lekker los te shaken? Kom dan ons vrolijke en flexibele team versterken!

Vanwege de vele aanvragen voor de diverse dansworkshops die Urban Heart aanbiedt zoeken we op korte termijn iemand die ons op freelance of 0-uren basis kan versterken. Het gaat hierbij voornamelijk om het begeleiden van groepen mensen die bij ons komen om kennis te maken met de basisprincipes van bepaalde danssoorten . Hopelijk kunnen ze na de dansworkshop de opgedane vaardigheden ook voortzetten bij feestjes en in het uitgaansleven ! Voorbeelden van dansworkshops die Urban Heart momenteel aanbiedt zijn Burlesque , Salsa , 50 Tinten Dans , Hiphop/Urban , en Showjazz . Als je een kei bent in salsales geven, maar totaal niet thuis bent in de andere soorten, dan is dat geen probleem.

Je hoeft niet bij het Nationale Ballet te zitten, maar een goede basiskennis van dans en beweging , en het kunnen overbrengen van deze kennis, is onmisbaar. Het sociale aspect is echter hetgeen dat boven alles het belangrijkst is. Ben jij de entertainer die er bij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje voor zorgt dat alle dames en heren een geweldige middag of avond hebben?

Wat zijn de verantwoordelijkheden?
-Voorbereiden en klaarzetten dansworkshops
-Eigen muziekinstallatie meenemen
-Eigen artikelen meenemen en naar de workshoplocatie brengen (bijvoorbeeld boa's bij burlesque)
-Een warm welkom voor de groepen
-Korte technische uitleg en de danspassen voordoen
-Overbrengen van kennis aan de groep en helpen bij de uitvoering
-Netjes en schoon achterlaten van de workshopruimte
-Workshops geven volgens de richtlijnen van Urban Heart

Ben jij:
-Representatief
-Creatief
-Flexibel
-Communicatief vaardig
-Improvisator
-Entertainend
-Zelfstandig
-Enthousiast
-Stressbestendig
-Sociaal
-Leergierig
-Sympathiek

Wat wij bieden:
Urban Heart werkt voornamelijk met freelancers en 0-uren contracten. Hierbij geldt dat je op basis van nul uren een samenwerking aangaat, waarbij je door middel van een online systeem je beschikbaarheid kan aangeven en kan zien voor welke dansworkshops wij instructeurs zoeken. Je reageert zelf als je een workshop wilt geven: zo houden we het flexibel en vrij voor ons allebei! Het kan ook voorkomen dat wij jou persoonlijk benaderen. De drukke periodes bij Urban Heart zijn april tot en met juli en van september tot aan de kerstvakantie. Het kan per periode verschillen of de drukte juist in het weekend is of door de week.

Ben jij enthousiast geworden over werken als dansworkshop instructeur bij Urban Heart? Solliciteer dan met een motivatiebrief of -vlog voorzien van je cv (met een foto) naar , tav ! Voor vragen kun je ook bellen naar: 085-0656262.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP of 0-uren


Urban Heart verzorgt actieve en creatieve workshops door heel Nederland.

Urban Heart verzorgt onvergetelijke vrijgezellenfeestjes door heel Nederland.

- Jouw workshop in ons aanbod? - Een atelier huren? - Een muziekstudio huren? - Kom je bij ons werken?

×


Vragen over de workshop of uitje?


Hulp nodig met het samenstellen van je uitje?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEntertainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.urbanheart.nl/dansworkshop-instructeur-m-v/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.