Docent Nederlands Assen Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Docent Nederlands Assen Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Nederlands bleeeh saaiste vak ever! Grapje natuurlijk! Nederlands is misschien wel het meest belangrijke vak dat er is. Jij als docent Nederlands weet dat. Ben jij net klaar met je opleiding en sta jij te poppelen om te beginnen? Lees verder, ik heb iets leuks voor je! 

Ik werk als recruiter veel samen met studerende en startende docenten. Waar het op scholen kan ontbreken aan begeleiding en luisterend oor, bied ik je dat wel. Jouw eerste stappen in het onderwijs moeten fantastisch zijn. Natuurlijk gaat dat met ups en downs, maar alles waar ik je kan ondersteunen zal ik doen! Zo maken we samen jouw eerste stappen, een ervaring om nooit vergeten. Extra kennis nodig over klassenmanagement? Wij bieden je een training aan. Wil je meer weten of creatieve leervormen? Dat regel ik voor je! Tijd voor een verdiepende cursus? Dan kopen we die speciaal voor jou in.

Wat je daarvoor terug krijgt? Nou het volgende:

  • Toffe werkplekken waar jij je kan ontwikkelen en ervaring op doen;
  • Breed aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen via Maandag of een externe partij;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de onderwijs cao; waaronder lb salaris, salaris, 13de maand, €0,23 cent reiskosten of een leaseauto en vakantiegeld;
  • Een vast dienstverband samengesteld op basis van jouw voorkeuren;
  • Projectbegeleiding door een ervaren accountmanager en recruiter en de Maandag® academy.

Wil je een keer de ervaring van een docent die bij ons werkt horen? Geen probleem ik breng je graag met iemand in contact.

Functie eisen

Nu je dit weet, heb ik de volgende vacature voor je: een school in Drenthe is op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands voor aankomend schooljaar. Je zal daar het hele schooljaar werken en havo en vwo onderbouw klassen vermaken met jouw lessen Nederlands. De school zoekt een docent Nederlands die verantwoordelijkheid pakt maar ook feedback durft te vragen. Het kan pittig zijn, zo ineens 32 uur werken, maar de school en Maandag staan voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zoekt de school:

  • Afgestudeerde docent Nederlands, maar ook als je in opleiding bent mag je schrijven;
  • Docent Nederlands die past in een jong team die dezelfde visie draag als de school;
  • Docent die streeft naar kwalitatief onderwijs en daarin mee wil denken.

Over het bedrijf

Over de opdrachtgever

Een school met een team waarin ieder je kent en interesse toont, niemand blijft onopgemerkt en iedereen kan geholpen worden. De school heeft zo'n hecht team dat ze het prettig vinden als je je daarin wil mengen. of het nu moeilijke klassen zijn waarbij je ondersteuning nodig hebt, ze helpen je waar nodig en maken tijd voor jou als docent. Naast het team bestaat de school uit leerlingen van het platteland en de stad. Een leuke mengelmoes met verschillende interesses.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands Assen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevensiris.nieuwhof@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216756?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.