Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG Zinn 04-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG Zinn 04-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wat is er te doen bij ZINN? Een goed idee of klacht? Vrienden van ZINN MagaZINN

  • Huidige: Eerst verantwoordelijk verzorgende IG | De Burcht | afdeling PG

Eerst verantwoordelijk verzorgende IG | De Burcht | afdeling PG

Aantal uur per week 24 - 28 uren per week

Werkgebied Hoogezand

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Opleidingsniveau MBO

Vacaturenummer 1053

Eerst verantwoordelijke verzorgende IG

Voor onze locatie De Burcht, afdeling PG, in Hoogezand zijn we op zoek naar een collega voor de functie van Eerst verantwoordelijke verzorgende IG.

  • 24 tot 28 uur per week;
  • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

Want jij begrijpt wat door velen niet begrepen wordt. Waar het hoofd vaak in de war is, breng jij rust en geborgenheid. Dat jouw cliënten daarbij de werkelijkheid anders beleven, brengt jou niet van de wijs. Sterker nog: je weet als geen ander hoe je binnen die beleving van waarde kunt zijn.

Jij ziet waar aandacht nodig is, of soms juist even niet. Vaak op gevoel, maar altijd op basis van kennis en expertise op het gebied van dementie.

Jij richt je op het leefplezier van de bewoners van afdeling pg-laagbouw in De Burcht. Hier wordt zorg aangeboden aan 44 bewoners met een vorm van (zware) dementie. Dit doen we in 4 woningen die zijn ingericht volgens het concept "kleinschalig wonen" en er wordt gewerkt volgens de visie belevingsgerichte zorg. Het verlenen van belevingsgerichte zorg vraagt van medewerkers dat zij zorgvuldig aansluiten bij en afstemmen op de behoefte van de bewoner.

De baan

Als Eerst verantwoordelijk verzorgende IG weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/mantelzorgers en de organisatie. Jij bent dé specialist in het organiseren en coördineren van het volledige zorgproces. Het is als EVVer jouw specialiteit om, naast de bestaande zorgtaken, te zorgen dat de verschillende zorgmomenten door diverse zorgverleners en cliënt goed op elkaar afgestemd zijn. Jij hebt een overstijgende rol en bent degene die het beste weet wat de cliënt nodig heeft in het totale primaire zorgproces. Je zorgt ervoor dat de zorgverlening op rolletjes loopt en er gewerkt wordt op basis van gemaakte afspraken met de cliënt.

De bewoners op jouw afdeling hebben vaak een vergevorderde vorm van dementie. Ze delen met maximaal 11 cliënten een huiskamer, maar hebben ieder hun eigen kamer. Samen met je team zorg jíj er voor dat zij, ondanks hun dementie, zo vrij en zelfstandig mogelijk hun leven kunnen leiden.

Je vindt het een uitdaging om een actieve rol te hebben bij veranderings- en kwaliteitsontwikkelingsprocessen op de woongroep én op de afdeling. Je bent daarin ondersteunend naar je team, bewoners en familie.

En jij?

Jij bent helemaal jezelf én verzorgende IG. Aanvullend daarop heb jij je EVV-diploma behaald. Jij bent trots op je vak. Maar wat je vooral bent: een professional in je werk. Iemand die gaat voor kwaliteit, die het elke dag weer een stukje beter wil doen. Jij biedt je cliënten de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben om zo onafhankelijk mogelijk te zijn. Hun zorgvraag én hun mogelijkheden zijn jouw uitgangspunt. Zo zit jij zelf ook in je werk: je weet wat je eigen mogelijkheden zijn en wat je rol is. Maar je weet ook wanneer je collega's uit je team om hulp of naar hun expertise moet vragen. Zo werk je zelfstandig bínnen het team.

ZINN Locatie De Burcht

De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris, FWG 40 CAO VVT, afhankelijk van vooropleiding, leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Lena Henstra, Leidinggevende zorg, op telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer via de solliciteerknop. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/eerst-verantwoordelijk-verzorgende-ig-de-burcht-afdeling-pg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.