Elektricien EAZ Wind 25-12-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Elektricien EAZ Wind 25-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Heb jij kennis van elektra en denk je graag in mogelijkheden? Wij zijn op zoek naar een:

Stel jezelf voor


Ervaren Elektricien • 40 uur

• Onderweg, 1 a 2 keer per week in Hoogezand

• Jaarcontract met intentie tot verlenging

In deze functie zorg je voor een juiste installatie van de meterkasten bij onze klanten. Dit kan een uitbreiding zijn van een bestaande installatie, of bij complexe situaties de gehele groepenkast uitbreiden of vervangen.

Je bent zelf in control over de werkvoorraad en stemt hierin af met de manager Installatie. De werkvoorbereider maakt inzichtelijk wat er nodig is op locatie bij de klant. In het schouwformulier bekijk je wat er nodig is om de aanpassing van de meterkast voor te bereiden en zorg je dat je alles op voorraad hebt voor je klantbezoek.


Je werkt volgens planning in samenwerking met het installatieteam. Je doet gemiddeld 5 installaties per week. Je bent onderdeel van het installatie team, bestaande uit totaal 6 collega's. Je werkt veel samen met de werkvoorbereider en sluit de werkzaamheden op elkaar af.

 • Je hebt een opleiding afgerond in een relevante richting, bijvoorbeeld elektrotechniek

 • Je bent in bezit van NEN1010 en hebt hierover actuele kennis

 • In bezit van NEN3140 (of bereid te halen)

 • Kennis van Scope 10 en 12 is absoluut een pré

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

 • Ervaring met industriële installaties is een pré

 • Je bent sociaal vaardig en klantgericht

 • Je kunt goed problemen oplossen/ denken in mogelijkheden

 • Je kunt goed zelfstandig werken


Met een team van ruim 75 collega's maken wij veel boerenbedrijven in Nederland, Belgieen Duitsland zelfvoorzienend in energie. 'Wind in de winter, zon in de zomer' het is de perfecte combinatie voor boeren die het hele jaar stroom nodig hebben. Het maken van de windmolens vraagt precisiewerk van onze vakmannen en -vrouwen in onze fabriek. Daarnaast staan we met onze laarzen in de klei om de windmolens te plaatsen. 'No-nonsense' en 'boerenverstand' is wat ons kenmerkt. We werken hard en staan voor wat we beloven. Onze missie is om alle boerenbedrijven zelfvoorzienend te maken in stroom.


Heb je behoefte aan meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koos Schanssema, manager van het installatie team.

T:

Herken jij je in bovenstaand profiel? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV + motivatie naar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met :

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektricien
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.eazwind.nl/post/vacature-elektricien

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.