Engineer AEC Skyline Aviation B.V.;AEC 18-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Engineer AEC Skyline Aviation B.V.;AEC 18-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

+ 31 (0) 76 7002 060

CAMO Engineer

AEC Skyline - Eelde

Posted 3 months ago

AEC Skyline is een dynamisch luchtvaart-technisch en -operationele organisatie. Vanaf thuisbasis Groningen Airport Eelde ondersteunen wij met diverse high-performance vliegtuigen de Nederlandse defensie bij oefeningen in binnen- en buitenland. De uitvoer bestaat uit het leveren van Close Air Support (CAS), radar jamming- en simulation, target towing, radar tracking profiles en het vervullen van de aggressor rol.

Werkzaamheden
Als CAMO engineer ben je verantwoordelijk voor het management van de luchtwaardigheid van de vliegtuigen. Dit omvat het plannen en voorbereiden van benodigde onderhoudsactiviteiten en inspecties volgens het Aircraft Maintenance Plan (AMP), het opvolgen van AD's en SB's, het up-to-date houden van documentatie en het verwerken van de ATL's en werkorders in onze CAMO-software AcMP. Naast deze werkzaamheden werk je aan het inkopen en expediten van benodigde onderdelen en materialen, ben je flexibel inzetbaar als stores manager en houd je zicht op tool control. Alle werkzaamheden geschieden volgens in handboeken vastgelegde procedures onder de vlag van de Federal Aviation Administration (FAA) en de Nederlandse militaire luchtvaartautoriteit (MLA). Je rapporteert aan de Maintenance Manager.

Voldoe je aan onderstaande criteria, ben je een teamplayer, flexibel, wil je jezelf ontwikkelen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Functie-eisen
▪ Minimaal een succesvol afgeronde MBO-4 of HBO opleiding vliegtuigtechniek;
▪ Minimaal 3 jaar werkervaring bij een vliegtuigonderhoudsorganisatie;
▪ Ervaring met vliegtuigonderhoudsprogramma's (AMP);
▪ Ervaring met vliegtuigonderhoudssoftware (ervaring met AcMP-software is een pre);
▪ Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
▪ Kennis hebben en toepassen van luchtvaartregelgeving, procedures, technische handboeken en voorschriften;
▪ Analytisch denkvermogen, werken in teamverband maar ook individueel goed zelfredzaam, groot zelfsturend vermogen, groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbesef en kunnen werken onder wisselende omstandigheden;

Soort dienstverband: Voltijd

Interesse? Solliciteer dan nu, stuur je CV + Motivatie naar vóór 17 december 2023.

Job Features

Job Category Engineer Employment type Full-time

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTooling Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BranchePersonen vervoer
LocatieEelde, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.topgun.eu/jobs/camo-engineer/?jobapp_name=&jobapp_e_mail=&jobapp_phone_number=&jobapp_motivation=&applicant_resume=&job_id=1184&action=process_applicant_form&wp_nonce=30d506fa53

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.