Facilitair Medewerker Zinn 09-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Facilitair Medewerker Zinn 09-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Facilitair medewerker

Aantal uur per week 24 uur per week

Werkgebied Groningen

Ingangsdatum Per 1 december 2023

Dienstverband Bepaalde tijd met kans op vast dienstverband

Vacaturenummer 1018

Medewerker facilitaire zaken

  • 24 uur per week
  • Met ingang van zo spoedig mogelijk

De baan

Hoe goed de zorg ook is geregeld, onze bewoners willen vooral een verzorgde woonomgeving waar gezelligheid centraal staat. Het takenpakket binnen deze functie is erg divers. Taken lopen uiteen van machinaal vloeronderhoud, transport, huismeestertaken tot aan magazijnbeheer. Wij zijn op zoek naar een medewerker die multifunctioneel inzetbaar is, weet wat aanpakken is en oog heeft voor detail.

En jij?

Het zit in jouw karakter om je werk goed te willen doen. Jij hebt affiniteit met de doelgroep, oog voor een verzorgde omgeving, en levert daar graag je bijdrage aan. Jij kan goed samenwerken maar ook zelfstandig taken uitvoeren.

Sta jij stevig in jouw schoenen en ben jij vriendelijk, communicatief vaardig, nauwkeurig, en gestructureerd? Dan ben jij misschien wel onze match!

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke baan in een mooie omgeving. Salariëring wordt conform cao VVT afhankelijk van je ervaring en leeftijd ingedeeld in FWG 20. Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling mogelijk. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, een thuiswerkregeling, kun je korting krijgen op je aanvullende (ziektekosten)verzekeringen en ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Bel dan met , , op telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer vóór 14 november via de solliciteerknop.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/facilitair-medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.