Facilitair Medewerker Zonnehuisgroep Noord 14-11-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Facilitair Medewerker Zonnehuisgroep Noord 14-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij een professional in schoonmaken?

Dan hopen wij dat jij ons kan helpen! Wij hebben voor Zonnehuis St. Jozef ondersteuning nodig. Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken en ben je 15 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

In Zonnehuis St. Jozef wonen ouderen die meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. Het is een gastvrij woonzorgcentrum dat openstaat voor iedereen.

Wat ga je doen

Als facilitair medewerker verricht je de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden aan de bewonerskamers en de algemene ruimtes volgens een schoonmaakprogramma.

Wat kun je zoal op een dag verwachten?

Je start je dag met een kop koffie samen met je collega's. Daarna pak je je schoonmaakkar en maak je je schoonmaakronde. Er wordt een nieuwe cliënt opgenomen vandaag; jij zorgt ervoor dat de ruimte schoon en fris is voordat hij of zij arriveert. Bij aankomst hoor je toevallig dat het zo'n nette en schone kamer is en ontzettend lekker ruikt! Dat geeft je werk voldoening! Voor je het weet zit je werkdag er alweer op. Morgen ga je er weer met frisse moed tegenaan.

Dit ben jij

 • Je hebt bij voorkeur een vakdiploma en bekendheid met professioneel schoonmaken;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je gaat respectvol met ouderen om;
 • Je bent communicatief vaardig.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster.

 • Je krijgt een contact voor de duur van een jaar
 • Een dienstverband voor 15 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 15 (maximaal € 2541,15 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan ons fietsplan.

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt met 1600 medewerkers zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan 1500 mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.

Solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInterieurverzorger
Indicatie salaris (min – max]2541 – 2541
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/23-114-facilitair-medewerker-zonnehuis-st-jozef-sappemeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.