Gedragswetenschapper gehandicaptenzorg Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Gedragswetenschapper gehandicaptenzorg Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Jouw expertise en passie ligt bij de volgende doelgroepen: cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), ernstig meervoudige beperking (EMB) en/of licht verstandelijke beperking (LVB). Het zwaartepunt ligt op de meer complexe zorg. Samen met jouw betrokken collega's werk jij aan hetzelfde doel: waarde toevoegen aan het leven van anderen.

Als gedragswetenschapper observeer en onderzoek jij het gedrag van cliënten met gedragsproblematieken. Dit doe jij aan de hand van diagnostische onderzoeks- en observatie methoden. Individueel of samen met een specialistisch team zet jij als gedragswetenschapper een behandelplan op. Je bent in vele gevallen eindverantwoordelijk voor de behandeling van de cliënt. Ook heb je contact met eventuele familieleden die betrokken zijn bij de behandeling.

Verder geef jij advies aan (persoonlijk) begeleiders met betrekking tot specifieke gedragsproblematieken bij de cliënten. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering van de behandelplannen worden nageleefd. Aanvullend houd jij je ook bezig met onderzoek naar specifieke (nieuwe) behandelingen en gedragingen.

Dit bieden wij jou:

  • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
  • salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 60/65: € 4.104,44 - € 7.022,22 o.b.v. 40 uur;
  • lease-auto;
  • het trainingsaanbod van de Maandag® Academy.

Klinkt dit interessant of wil jij meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

  • je bent in het bezit van een afgeronde masteropleiding Gedragswetenschappen of Pedagogische wetenschappen;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep;
  • je hebt ervaring met of kennis van de Triple C en/of LACCS methodiek;
  • je bent betrokken, gedreven en gericht op de samenwerking.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen? Vanuit ons grote netwerk aan zorginstellingen hebben wij voortdurend boeiende uitdagende opdrachten die ervoor zorgen dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar ook de diversiteit om je ervaring en kennis te verbreden en collega's te begeleiden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragswetenschapper gehandicaptenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofdverpleegkundige Verstandelijk Gehandicaptenzorg
Indicatie salaris (min – max]4104 – 7022
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108207954?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.