GZ Psycholoog persoonlijkheidsstoornissen Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. GZ Psycholoog persoonlijkheidsstoornissen Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor ons vaste team van GZ psychologen zijn we bij Maandag® op zoek naar een GZ Psycholoog voor het onderdeel persoonlijkheidsstoornissen. Je komt terecht in een multidisciplinair team waarbij zowel de behandeling binnen een groep als individueel centraal staan in de werkwijze vanuit het MBT (Mental Based Treatment) gedachtengoed. Samen met de cliënt ga je een behandeling aan met diverse groepstherapieën, individuele therapieën en systeemtherapie.

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Waar kun je bij ons op rekenen?

 • Een salaris tussen de €4177 en €7000 o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering én een goede pensioensopbouw;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget gericht op vakinhoudelijke opleidingen en trainingen (bijvoorbeeld EMDR, of schema therapie);
 • Afwisselende opdrachten en doelgroepen om jouw ervaring uit te breiden.

Functie eisen

 • Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychotherapeut;
 • Je hebt aantoonbare behandelervaring (ervaring met mentalization-based treatment is een pre);
 • Je hebt ervaring met het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen;
 • Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®. Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig.  Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ Psycholoog persoonlijkheidsstoornissen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4177 – 7000
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/101681572?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.