Inbedrijfsteller Beveiligingstechnieken Nusman Installatietechniek 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Inbedrijfsteller Beveiligingstechnieken Nusman Installatietechniek 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Je wilt een stap maken, nieuwe dingen leren maar niet de hele dag op kantoor zitten! Neem vandaag contact op!


Je wilt een stap maken, nieuwe dingen leren maar niet de hele dag op kantoor zitten.

Als Inbedrijfsteller beveiligingstechnieken kun jij nog genieten van je vrijheid door op pad te gaan en dit te combineren met diverse werkzaamheden op kantoor.

Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Nusman Installatietechniek en een (h)echt familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, kennis en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk en wij investeren daarom graag in ze. We hebben een informele werksfeer waar eigen inbreng en zelfstandig werken zeer gewaardeerd wordt. We doen het samen en daardoor zijn er korte lijnen waarbij iedereen gewaardeerd en gehoord wordt. De betrokkenheid onderling is daarom groot en dat zorgt voor een fijne werksfeer waar hard werken maar ook lol hebben met elkaar centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Inbedrijfsteller beveiligingstechnieken ga jij op pad om alle alarm-, brandmeld-, cctv- en toegangscontrole systemen te programmeren en op te leveren. De beveiligingsmonteur heeft namelijk al het voorwerk voor jou gedaan zodat jij de installatie in bedrijf kan stellen.

Je bent de vraagbaak voor de klant en geeft een uitgebreide uitleg van het systeem en beantwoord al hun vragen. Bij de klant denk je altijd vooruit en je signaleert commerciële kansen voor uitbreidingen of aanpassingen aan de systemen.

Storing oplossen

Je lost daarnaast eventuele storingen op bij klanten als je toch in de buurt bent of springt bij als je collega vast loopt of het druk heeft. Geen enkele dag is hetzelfde in deze afwisselende baan met leuke verantwoordelijkheden en zelfstandigheid.

Op kantoor ga jij aan de slag met opleverdocumenten, revisietekeningen, blokschema's en onderhoudsrapporten. Jij zorgt ervoor dat alle documenten op orde zijn en begeleidt samen met de projectleider eventuele inspecties. Daarnaast ondersteun je de projectleider met allerlei taken op het gebied van lopende en nieuwe projecten.

Samen met collega's

Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle klanten ook na sluitingstijd geholpen worden, daarom heb je 1x per 5 a 6 weken storingsdienst. Soms kunnen deze telefonisch op gelost worden, maar het kan ook sporadisch voorkomen dat je even bij de klant langs moet.

Wat neem je mee?

Naast een flexibele werkhouding, een servicegerichte werkhouding, gouden handjes en een portie humor neem je ook enige werkervaring binnen de beveiligingstechniek mee. Je bent in het bezit van je VCA, MBV en onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties diploma's alsmede je rijbewijs B. Indien er nog een opleiding gedaan moet worden om een diploma te verkrijgen, is dit natuurlijk mogelijk bij ons.

We verwachten van jou dat je gemotiveerd bent om aanvullende opleidingen en cursussen te gaan volgen, deze worden uiteraard voor je betaald. Daarnaast zien we graag een zelfstandige werkhouding, iemand die initiatief neemt en actief wil meedenken. Je bent uiteraard representatief en weet wat service verlenen is. Normaal stopt de werkdag om 17 uur, maar het kan voorkomen dat de klus afgemaakt moet worden, dit vind jij sporadisch geen probleem.

Wat bieden wij jou!

Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling bij een informele organisatie. Je bent geen nummer, waardering vinden wij belangrijk en daarom gaan we ieder jaar met alle collega's iets leuk doen en krijg je gedurende het jaar leuke attenties. Er is daarnaast genoeg ruimte voor lol op de werkvloer en een bakkie met je collega's. En natuurlijk krijg je een heel gezellig team van collega's die je van harte welkom gaan heten!

Goed salaris maar ook goede secondaire voorwaarden

Naast een goed salaris krijg je een auto van de zaak en een telefoon, laptop en kwalitatief gereedschap om je functie goed uit te kunnen voeren. Bij een fulltime dienstverband heb je 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en 8% vakantiegeld. Je komt in vaste dienst bij de opdrachtgever met de intentie voor een onbepaalde tijds contract. En zoals eerder gezegd, de mogelijkheid om je verder te ontwikkeling met opleidingen en cursussen.

De werkregio is Friesland, Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie?

Neem dan contact op via . Wil je eerst meer informatie? Je kunt ons bereiken op .

Solliciteer vandaag nog!


100 jaar Nusman
Installatietechniek B.V.

Tallinnweg 6
9723 TJ Groningen

24/7 Tel:
E-mail:

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiligingsmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nusman.nl/vacature-inbedrijfsteller-beveiligingstechnieken

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.