Inkoopadviseur Vastgoed Talent in Bedrijf 16-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Inkoopadviseur Vastgoed Talent in Bedrijf 16-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Inkoopadviseur Vastgoed

'Zet jouw stempel op de toekomst van academisch vastgoed'


Bedrijfsprofiel


De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een internationaal georiënteerde universiteit met een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Als een van de oudste en grootste universiteiten van Nederland streeft de RUG naar academische excellentie en innovatie. De faculteiten, onderzoeksinstituten en ondersteunende diensten zijn gehuisvest in historische en moderne gebouwen verspreid over de stad Groningen en daarbuiten. De afdeling Vastgoed speelt een cruciale rol in het beheren en ontwikkelen van de uitgebreide vastgoedportefeuille.


Functieprofiel


Als Inkoopadviseur Vastgoed bij de RUG ben je verantwoordelijk voor het strategisch inkopen van goederen en diensten gerelateerd aan ons vastgoed. Je werkt samen met de afdelingen Facilitair, Bouwzaken en Financiën om onze vastgoedprojecten te ondersteunen, te optimaliseren en duurzaamheid te bevorderen. Jouw expertise in inkoopstrategieën en -processen draagt bij aan het realiseren van onze ambities op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. Vooral ben je gericht op het aanbesteden van Werken of aan Werken gerelateerde Diensten en/of Leveringen.

Ontwikkelen en implementeren van inkoopstrategieën gericht op vastgoedprojecten en -onderhoud.
Onderhandelen met en selecteren van leveranciers en aannemers om optimale voorwaarden te bereiken.
Beheer van contracten en het waarborgen van compliance en risicomanagement.
Samenwerken met interne stakeholders om inkoopbehoeften te identificeren en te realiseren.
Bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen binnen het vastgoedbeheer. Bevordering van de inkoop effectiviteit, het zorgvuldig begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten en complexe meervoudig onderhandse aanbestedingen.


Functie-eisen


Een relevante hbo- of universitaire opleiding.
Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in het (hoger) onderwijs of overheidsinstellingen.
Affiniteit met duurzaamheid en de ambitie om bij te dragen aan de verduurzaming van het vastgoed van de Universiteit.
Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Arbeidsvoorwaarden


Een dynamische werkomgeving binnen een academische instelling met een rijke geschiedenis.Daarnaast 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de RUG aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bestaat de mogelijkheid tot gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op collectieve ziektekostenverzekering en een persoonlijk ontwikkelbudget.Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling max € 5.929, - bruto per maand (schaal 11).

Verder uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).
Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Een collegiaal en ambitieus team dat streeft naar innovatie en kwaliteit in alles wat ze doen.


Interesse?


Interesse? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , Talent in Bedrijf, via of . Ben je enthousiast geworden?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]5929 – 5929
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.talentinbedrijf.nl/vacatures/inkoopadviseur-vastgoed/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.