Innovators DJ Nick 11-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Innovators DJ Nick 11-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

NL Innovators

Innovators

U hebt een fantastisch idee voor een nieuw product of een nieuwe dienst. U bent er zelf ontzettend enthousiast over, maar om bepaalde redenen heeft u het nog steeds niet uitgevoerd. Voor iedereen ontzettend herkenbaar. NL Innovators biedt de oplossing.

Als Innovator bij NL Innovators kunt u uw idee, opdracht of probleem binnenbrengen.
In samenwerking met een team studenten zal het idee / de oplossing verder worden ontwikkeld. De Innovator krijgt dit in de vorm van een businessplan terug en komt dankzij NL Innovators vervolgens in contact met investeerders, leveranciers, klanten en overige geïnteresseerden. Als Innovator blijft u eigenaar van het idee.

Bent u een ondernemer en heeft u een geweldig idee, opdracht of probleem waar u al tijden mee rondloopt en maar niet uitkomt? Meld u hieronder aan als Innovator en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, waardoor uw idee eindelijk realiteit kan worden. Aangezien wij graag succesvolle producten of diensten op de markt willen brengen, zullen wij vertrouwelijk en zorgvuldig met uw idee omgaan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider R&d
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieHarkstede Gem Mid-Gron, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nlinnovators.nl/innovators/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.