Installatiemonteur Beveiligingstechniek Nusman Installatietechniek 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Installatiemonteur Beveiligingstechniek Nusman Installatietechniek 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Al een aantal jaar werk jij als monteur maar het is tijd voor een nieuwe werkplek met nieuwe klanten en uitdagingen. Je staat te popelen om bij een informele werkgever aan de slag te gaan waar je je verder kunt ontwikkelen, gezien en gewaardeerd wordt.

Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Nusman Installatietechniek en een (h)echt familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, kennis en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk en wij investeren daarom graag in ze. We hebben een informele werksfeer waar eigen inbreng en zelfstandig werken zeer gewaardeerd wordt. We doen het samen en daardoor zijn er korte lijnen waarbij iedereen gewaardeerd en gehoord wordt. De betrokkenheid onderling is daarom groot en dat zorgt voor een fijne werksfeer waar hard werken maar ook lol hebben met elkaar centraal staat.


Wat ga je doen?

Als installatiemonteur beveiligingen ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de installatie van alarm-, brandmeld-, cctv- en toegangscontrole systemen bij jouw projecten. Vanuit de binnendienst krijg jij alle (project) informatie mee om de installatie te kunnen gaan verzorgen. Je start met het bepalen van de leidingtracé, het aanbrengen van buisleidingen en het trekken van de kabels en het installeren van alle componenten die aangegeven staan op de tekeningen. De installatie zal je vervolgens gaan programmeren zodat het naar behoren opgeleverd kan worden bij de klant. Je bent de vraagbaak voor de klant en geeft een uitgebreide uitleg van de werking van het systeem en beantwoord al hun vragen. Bij de klant denk je altijd vooruit en je signaleert commerciële kansen voor uitbreidingen of aanpassingen van de systemen op locatie. Je lost daarnaast eventuele storingen op bij klanten als je toch in de buurt bent of springt bij als je collega vast loopt of het druk heeft. Je werkregio is de provincie Drenthe, Friesland, Groningen en de kop van Overijssel. Geen enkele dag is hetzelfde in deze afwisselende baan!
Bij deze functie heb je ook 1x per 5 a 6 weken storingsdienst. Dit houdt in dat je na werktijd en in het weekend gebeld kunt worden bij storingen. Vaak kunnen deze telefonisch opgelost worden, maar het kan sporadisch ook voorkomen dat je even bij de klant langs moet.


Wat neem je mee?

Naast een flexibele werkhouding een servicegerichte werkhouding, gouden handjes en een portie humor neem je ook enige werkervaring binnen de beveiligingstechniek mee. Je bent in het bezit van je VCA alsmede je rijbewijs B, want op de fiets naar de klanten is wat ver. Bij voorkeur bezit je een MBV en Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties diploma of je bent bereidt om deze op (korte) termijn te gaan behalen, uiteraard op onze kosten.
We verwachten van jou dat je gemotiveerd bent om aanvullende opleidingen, cursussen en producttrainingen te gaan volgen. Daarnaast zien we graag een zelfstandige werkhouding, iemand die initiatief neemt en actief wil meedenken. Je bent uiteraard representatief en weet wat service verlenen is. Normaal stopt de werkdag om 17 uur, maar het kan voorkomen dat de klus af gemaakt moet worden of dat die ene storing nog verholpen moet worden, dit vind jij sporadisch geen probleem.


Wat bieden wij jou!

Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling bij een informele organisatie. Je bent geen nummer, waardering vinden wij belangrijk en daarom gaan we ieder jaar met alle collega's iets leuk doen en krijg je gedurende het jaar leuke attenties. Er is daarnaast genoeg ruimte voor lol op de werkvloer en een bakkie met je collega's. En natuurlijk krijg je een heel gezellig team van collega's die je van harte welkom gaan heten!
Naast een goed salaris krijg je een auto van de zaak en een telefoon, laptop en kwalitatief gereedschap om je functie goed uit te kunnen voeren. Bij een fulltime dienstverband heb je 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en 8% vakantiegeld. Je komt in vaste dienst met de intentie voor een onbepaalde tijds contract. En zoals eerder gezegd, de mogelijkheid om je verder te ontwikkeling met opleidingen en cursussen.
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? Neem dan contact op via . Wil je eerst meer informatie? Je kunt ons bereiken op .

Solliciteer vandaag nog!


100 jaar Nusman
Installatietechniek B.V.

Tallinnweg 6
9723 TJ Groningen

24/7 Tel:
E-mail:

"Ze denken goed met je mee

"

"Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nusman.nl/details.php?page=&id=71

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.