Intercedent Tempo Team 06-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Intercedent Tempo Team 06-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Aandacht, aandacht! Als we één woord hadden om jou te beschrijven, zou het wel "aanstekelijk" zijn. Want laten we eerlijk zijn, jouw passie voor mensen en commercie is besmettelijk. Weet je waar we het meest van houden? Jouw talent om bedrijven te overtuigen dat onze diensten hen als een raket lanceren. Met jou aan boord is succes verzekerd, en wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Welkom in Veendam. Een inspirerende werkplek op een toplocatie. Een plek om dagelijks te groeien. Een team van enthousiaste professionals. Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat ga je doen
 • Jouw toekomst als Intercedent is helder: je gaat als een echte pionier nieuwe samenwerkingen realiseren met bedrijven in de omgeving van Veendam.

 • Met jouw overtuigingskracht begrijp je precies wat bedrijven nodig hebben en hoe onze geweldige kandidaten daarin passen. Je bent een echte matchmaker, en dat straal je uit.

 • Je bruist van energie en hebt een neus voor nieuwe kansen. Actief speur je de markt af en overtuig je bedrijven van de waarde van onze diensten. 

Maar daar stopt het niet. Ook bestaande klanten verdienen jouw aandacht. Jij begrijpt dat tevreden klanten de sleutel zijn tot succes. Dus ga je verder dan alleen het binnenhalen van nieuwe business; je zorgt ervoor dat elke klant blij en tevreden is. Want voor jou is klanttevredenheid de ultieme beloning.

Voor wat, hoort wat!
 • Competitief salaris: Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3900,- (Einde schaal 7, als senior). 

 • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor gebruik van je eigen auto voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten.

 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Intercedent bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

 • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Intercedent een mogelijkheid om aandelen te verwerven.

 • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij

Jij bent echt gedreven! Het jongleren met verschillende taken is helemaal jouw ding. Niet gek hoor, als intercedent. Je hebt een natuurlijk talent voor het stellen van prioriteiten en behoudt moeiteloos je kalmte, zelfs als het druk is. Bovendien ben je als intercedent gefocust op resultaten. Als iets niet lukt, laat jij je niet ontmoedigen en zoek je gewoon naar een andere aanpak.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en onuitputtelijke teamgeest ben je een perfecte aanvulling op ons team. Ons motto? Werkplezier staat bij ons bovenaan!

Verder:

 • Je hebt een denk- en werkniveau op HBO-niveau (of kunt dit aantonen door onze assessments te maken);

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen;

 • Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring in een commerciële rol;

 • Jij bent enthousiast, gefocust op resultaten en hebt een geweldige teamgeest!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag op de mooiste kantoorlocatie in Veendam. Werkzoekenden zijn van harte welkom om binnen te stappen en jou om advies te vragen. Bij Tempo-Team draait het niet alleen om job matching, maar om life changing. Als toonaangevend uitzendbureau in Nederland zetten we in op échte verbindingen tussen bedrijven en individuen. Onze waarden van samenwerking, betrokkenheid en innovatie staan centraal in alles wat we doen. 

Solliciteer!

Ben jij gefocust op resultaten en succes? Tempo-Team is de plek waar ambitie en doelgerichtheid worden beloond. Jouw werk heeft directe invloed op ons grotere geheel. Samen gaan we vooruit, verwezenlijken we doelen en vieren we successen. Dusss, solliciteren maar!

Wil je jouw motivatie toelichten of eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjohnny.jagroep@randstadgroep.nl , 31613760640 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ukvDaEu223s4ru3Y4KzC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.