Interim Verpleegkundig Specialist GGZ - vast dienstverband bij Maandag® Maandag 04-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Interim Verpleegkundig Specialist GGZ – vast dienstverband bij Maandag® Maandag 04-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij een Verpleegkundig Specialist GGZ en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij flexibiliteit en stabiliteit kunt combineren? Wil jij jouw expertise inzetten binnen verschillende zorginstellingen en tegelijkertijd profiteren van een vaste aanstelling? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team bij Maandag®. Wij zijn een toonaangevend detacheringsbureau dat zich toelegt op het verbinden van hooggekwalificeerde zorgprofessionals met organisaties in de zorg. Wij streven ernaar om hoogwaardige zorg te leveren door middel van deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Bij Maandag® staat jouw professionele ontwikkeling en welzijn centraal en we streven ernaar om een ondersteunende en stimulerende werkomgeving te bieden.

Als Verpleegkundig Specialist GGZ bij Maandag® krijg jij de kans om jouw expertise in te zetten binnen een breed scala aan opdrachten. Jij hebt de vrijheid om te kiezen voor opdrachten die aansluiten bij jouw voorkeuren en ervaring. Of je nu een specifieke doelgroep prefereert of juist geïnteresseerd bent in het verkennen van verschillende organisaties en doelgroepen. Dat maakt niet uit. Wil jij als interim behandelaar aan de slag of ligt je interesse in veranderopdrachten? Bij Maandag® kan dat!

Wij geloven in het ontzorgen van onze professionals. Onze toegewijde team staat voor jou klaar om samen met jou op zoek te gaan naar opdrachten die passen bij jouw expertise en wensen. Wij bieden continue ondersteuning en begeleiding, zodat jij je volledig kunt focussen op je werkzaamheden.

Dit bieden wij jou:

 • een vast dienstverband;
 • salarisschaal 65 conform desbetreffende CAO: € 5.318,69 - € 7.136,86
 • reiskostenvergoeding van €0,23 euro per gereden km, ongelimiteerd!;
 • mogelijkheid tot leaseauto;
 • pensioensopbouw vanaf dag één;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • gepersonaliseerd opleidingsaanbod voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling;
 • flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om opdrachten te kiezen die aansluiten bij jou beschikbaarheid en interesses;
 • stabiliteit: je krijgt een vast dienstverband, waardoor jij kunt genieten van stabiliteit en zekerheid in jouw loopbaan.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde Master Advanced Nursing Practice (MANP);
 • jij beschikt over een BIG-registratie;
 • jij hebt een rijbewijs.
 • jij bent zelfstandig en kunt zelfstandig beslissingen nemen binnen de kaders van jouw bevoegdheid en verantwoordelijkheid als Verpleegkundig Specialist GGZ;
 • jij bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen, waaronder het werken in verschillende zorginstellingen en het aanpassen aan wisselende behoeften en doelgroepen;
 • jij staat open voor continue professionele ontwikkeling en bent bereid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, bijvoorbeeld door het volgen van relevante cursussen, trainingen en opleidingen.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Interim Verpleegkundig Specialist GGZ - vast dienstverband bij Maandag® die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist Ggz
Indicatie salaris (min – max]5319 – 7137
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108218935?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.