Kinderfysiotherapeut KNGF 03-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Kinderfysiotherapeut KNGF 03-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

https://kinderfysionoord.nl

Reageer op vacature

Kinderfysiotherapeut (i.o) 16 - 22 uur bij Kinderfysio Noord (locatie Hoogezand), per 1 mei 2024

Geplaatst op: 2 maart 2024

Je kunt reageren tot: 13 april 2024

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor een afwisselende, uitdagende en leuke baan bij Kinderfysio Noord.

Hoogezand Kinderfysiotherapeut (i.o) 16 - 22 uur bij Kinderfysio Noord (locatie Hoogezand), per 1 mei 2024 16-22 uur 1 tot 3 jaar Tijdelijk

Kinderfysiotherapeut (i.o) 16 - 22 uur bij Kinderfysio Noord (locatie Hoogezand), per 1 mei 2024

Je gaat werken op onze locatie Hoogezand, aan huis en op school (speciaal- en regulieronderwijs in Groningen). Hier zie je kinderen met verschillende hulpvragen. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en zelf invulling te geven aan de werkzaamheden als je een bepaalde doelgroep interessant vindt. Wat wij bieden: • Een functie als kinderfysiotherapeut solistisch en in een multidisciplinair team; • Werk verspreid over 2-4 dagen per week; • Een ervaren, gemotiveerd en gezellig team van kinderfysiotherapeuten; • Ruimte voor overleg en aandacht voor het delen van kennis; • Een werkplek waar we plezier in het werk belangrijk vinden; • Kindvriendelijke praktijklocaties en afwisselende hulpvragen; • Mogelijkheid om zelf invulling te geven aan de werkzaamheden. Heb je zin om bij Kinderfysio Noord te werken, stuur dan jouw curriculum vitae en motivatiebrief voor 22 maart 2024 aan . Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met of Djoeke Brons .

Geplaatst op: 2 maart 2024

Je kunt reageren tot: 13 april 2024

Geïnteresseerd in deze vacature?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKinderfysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 22
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacaturebank.kngf.nl/vacatures/kinderfysio-noord-kinderfysiotherapeut-io-16-22-uur-bij-kinderf-65e330311f4ad

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.