Koerier (zaterdag) Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Koerier (zaterdag) Timing 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wil jij lekker bijverdienen op de zaterdag? Ben jij fysiek fit en heb je een grote glimlach?! Ga dan aan de slag als pakketbezorger bij Post NL in Kolham. Voor PostNL in Kolham zijn wij opzoek naar pakketbezorgers voor de zaterdag (B-rijbewijs). Jij hebt een glimlach op je gezicht en maakt de mensen blij met hun bestelde pakketje. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het goed en vriendelijk afleveren van diverse pakketten. Je rijdt hiervoor voornamelijk in de provincie Groningen, enige geografische kennis van deze regio is dan ook gewenst! Tijdens je dienst bezorg je tussen de 120 tot 200 pakketten per dag. De sportschool? Die kan je 's avonds wel overslaan!

Wij bieden:

- Een bijbaantje op de zaterdag;

- Werkdag van ongeveer 7 uur, tussen 8.00 - 18.00 uur;

- Uurloon vanaf 1 juli €19,15 bruto per uur vanaf 21 jaar, dit is inclusief toeslag van 40%;

- Eventuele reiskosten worden vergoed;

- Wekelijkse uitbetaling!

Wij vragen:

Ben jij per direct beschikbaar en voldoe jij aan de volgende functie eisen? - Jij bent in het bezit van een rijbewijs B;

- Jij kan een VOG overhandigen;

- Jij bent beschikbaar op de zaterdag;

- Jij bent fysiek in een goede staat;

- Je beheerst de Nederlandse taal. Daarnaast is het belangrijk dat je in de buurt woont van Kolham of daar met eigen vervoer kan komen, dat je om kunt gaan met tijdsdruk (je moet namelijk 120 tot 200 pakketjes rondbrengen en voor bepaalde tijden ergens langs zijn geweest) en dat je fysiek zwaar werk aan kunt.

Waar ga je werken:

De keuze voor post, pakketten en e-commerce vloeit logisch voort uit onze activiteiten. Er worden steeds meer goederen online besteld en daardoor zien we ons werk in de bezorging van pakketten, nationaal en internationaal, fors toenemen. Post is een belangrijke schakel voor e-commerce, in de vorm van direct marketing of huis-aan-huis reclame.Verder leggen we ons steeds meer toe op het direct ondersteunen van e-commerce, door kant-en-klare webwinkels aan te bieden, of de hele logistiek voor online retailers over te nemen. Onze reputatie als betrouwbaar bedrijf en het feit dat we over het grootste vestigingennetwerk in Nederland beschikken, helpen daarbij.We zien ons bedrijf dan ook als een onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. We hebben volop kansen om deze verder te ontwikkelen en daarin mee te groeien, nationaal en internationaal. PostNL is de marktleider in post- en pakketbezorging, zowel nationaal als internationaal. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, zijn we synoniem geworden voor betrouwbare bezorgdiensten en innovatie. Doe mee en maak deel uit van ons dynamische team!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKoerier Motor
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 8
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV149843/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.