Kwaliteitsverpleegkundige Zinn 11-01-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Kwaliteitsverpleegkundige Zinn 11-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Kwaliteitsverpleegkundige |

Aantal uur per week 32 uur per week

Werkgebied Hoogezand

Ingangsdatum Per 1 maart 2024

Dienstverband Onbepaalde tijd

Opleidingsniveau HBO

Vacaturenummer 1058

Kwaliteitsverpleegkundige

Wij zoeken binnen ZINN, voor locatie in Hoogezand, afdeling PG Laagbouw een kandidaat voor de functie van Kwaliteitsverpleegkundige.

 • 32 uur per week

De baan

Als kwaliteitsverpleegkundige in op de afdeling PG Laagbouw word je uitgedaagd mee te denken in de zorgprocessen. De afdeling heeft ca. 45 bewoners en telt ca. 75 medewerkers. Je biedt kwaliteit van zorg, in de breedste zin van het woord. Je bent graag bezig met het uitoefenen van je vak en goed op de hoogte van de gang van zaken op de afdeling(en). Oog hebben voor bewoners en mantelzorgers die te maken hebben met verlies en achteruitgang staat altijd centraal.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je stelt verpleegkundige diagnoses;
 • Je ondersteunt de EVV-ers bij het opstellen van de zorgplannen en -dossiers;
 • Je voert medisch-technisch handelingen uit;
 • Cliënten begeleid je zo nodig bij het verrichten van ADL-activiteiten;
 • Je ondersteunt en/of verleent complexe, curatieve en palliatieve zorg;
 • Je begeleidt het integrale, multidisciplinaire zorgproces;
 • Bij jou komt alle informatie samen, die informatie maak je begrijpelijk en inzichtelijk voor de zorgmedewerker, cliënt en familie in rapportages;
 • Je bent leermeester en coach voor het team van zorgmedewerkers.

Locatie

is een woonzorglocatie in Hoogezand. Ongeveer 250 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in deze woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in zijn op loopafstand bereikbaar.

En jij?

Jij staat voor kwaliteit. Om (afdeling)doelen te bereiken, kun jij collega's motiveren werkwijzen te veranderen om processen te verbeteren. Zowel voor het team als de bewoners ben je een toegankelijk aanspreekpunt met een proactieve, ondernemende en open manier van werken.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 5 (HBO-V);
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team en hebt daarbij van nature een gezonde portie senioriteit;
 • Je hebt een duidelijke visie op (belevingsgerichte) zorg en weet dit samen met je leidinggevende vorm te geven;
 • Je bent ondernemend en creatief ingesteld;
 • Je bent flexibel qua inzet en locatie.

Naast de diversiteit aan zorgtaken ben je gefocust op het verder ontwikkelen van je vak. Je bent de spil van de afdeling en vindt het leuk om je team te motiveren. Je werkt voor een deel mee in de directe zorg, en je implementeert en bewaakt de kwaliteitsrichtlijnen en procedures. Door je drive om dienstverlening te verbeteren neem je graag een coachende, adviserende rol aan richting het team.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Bel dan met Berber Hommes, leidinggevende zorg locatie . Zij is te bereiken via het telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer vóór 24 januari a.s. via de solliciteerbutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures/kwaliteitsverpleegkundige-locatie-de-burcht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.