Leerkracht Groep Ultiem onderwijs 14-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Leerkracht Groep Ultiem onderwijs 14-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature www.ultiemonderwijs.nlwww.ultiemonderwijs.nl

Leerkracht groep 7/8 - obs Oetkomst

Per direct zijn wij op zoek naar een (liefst ervaren) leerkracht voor groep 7/8 op obs Oetkomst. Het betreft een functie tot aan de zomervakantie van 2024, welke is onderverdeeld in verschillende perioden en omvang.

  • 0,6 fte ter vervanging van verzuim tot aan 1 april 2024, op de maandag, woensdag en vrijdag. Met wellicht al een eerdere ophoging van de werktijdfactor voorafgaand aan het verlof.
  • 1.0 fte ter vervanging van zwangerschapsverlof vanaf 1 april tot aan de zomervakantie.

Onze school en de functie

Obs Oetkomst is een openbare basisschool in Kolham. De Oetkomst is een veilige school met ruimte en aandacht voor ieder kind, waar ieder kind er mag zijn! Wij vinden het erg belangrijk om oog te hebben voor de verschillen tussen kinderen. Obs Oetkomst is gehuisvest in het Kindcentrum Kolham in het centrum van het dorp.

Van de leerkracht voor groep 7/8 verwachten we enthousiasme, flexibiliteit en ervaring in het organiseren van activiteiten die voor een groep 8 van belang zijn (kamp, eindfilm, eindgesprekken, etc.). We gaan graag in gesprek met je als je enthousiast bent geraakt over onze school.

Wat wij bieden:

  • Een tijdelijk contract tot en met 19 juli 2024, waarbij er sprake kan zijn van een tijdelijke ophoging van het contract;
  • Inschaling betreft in schaal LB, conform de CAO PO
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO

Lijkt jou dit wat?

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2341
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ultiemonderwijs.nl/vacatures/leerkracht-groep-7-8-obs-oetkomst-1/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.