Leidinggevende klantcontact Belastingdienst Olympia 29-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Leidinggevende klantcontact Belastingdienst Olympia 29-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Bij de Belastingdienst werken zo’n 30.000 medewerkers die zich iedere dag weer inzetten voor een financieel gezond Nederland. Dit doen zij vanuit het hele land met verschillende opleidingsniveaus en achtergronden. Bij de Belastingdienst wordt grote waarde gehecht aan de gedragscodes die ze hanteren en word er bewustzijn gecreëerd over de impact van ieders werk.

Als supervisor bij de Belastingdienst kom je te werken in het kantoor in Groningen. De locatie is goed bereikbaar vanaf verschillende plekken zoals Haren, Hoogezand, Veendam en Assen. Reis je met het openbaar vervoer? Dan worden jouw reiskosten volledig vergoed!

Functieomschrijving

Ben jij een teamspeler die anderen aanmoedigt in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan zou de rol van supervisor bij de Belastingdienst perfect voor jou kunnen zijn! In deze functie begeleid je jouw team om vragen van burgers over zorg- en huurtoeslag of het kindgebondenbudget zo helder en vriendelijk mogelijk te beantwoorden.

Als supervisor geef je leiding aan een team van 20 service medewerkers die telefonisch klantcontact onderhouden bij de Belastingdienst over verschillende onderwerpen. Dit varieert van het verstrekken van informatie over huurtoeslag tot het begeleiden van mensen bij het aanvragen van zorgtoeslag. Jouw rol is om je team te motiveren en begeleiden, en hun professionele ontwikkeling te stimuleren. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het behalen van de gestelde doelen en het correct beantwoorden van vragen door jouw team.

Met jouw heldere visie op de toekomst van de Belastingdienst en de dienstverlening, kun je effectief communiceren met collega's van verschillende afdelingen. Je luistert naar verschillende organisatorische belangen en neemt weloverwogen beslissingen. Je bent in staat om rekening te houden met diverse belangen en knopen door te hakken. We zoeken iemand met een sterke persoonlijkheid die open staat voor discussie. Als supervisor ben je bereid om minimaal 32 en bij voorkeur 36 uur per week te werken.

Je maakt deel uit van een gezellig en divers team waar veel aandacht is voor elkaar. Op de werkvloer heerst een goede sfeer en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals teamuitjes.

Functie-eisen
 • Je beschikt over een MBO4 diploma, bij voorkeur in management of HR; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven en weet met jouw positieve instelling collega's te motiveren; 
 • Zowel zelfstandig werken als effectief samenwerken zijn jou niet vreemd; 
 • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, maar uiterlijk voor 1 juli; 
 • Je hebt een sterke motivatie om bij de Belastingdienst aan de slag te gaan.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een marktconform salaris tussen de €2945 en €3954,- (o.b.v. 36 uur);
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, met een vergoeding van €2 per dag;
 • Volledige vergoeding van reiskosten voor het openbaar vervoer, Kom je op de fiets? Ook hiervoor krijg jij een vergoeding;
 • Een tijdelijke positie met vooruitzicht op een vast dienstverband, voor minimaal 32 tot maximaal 36 uur per week;
 • Naar rato 25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld van 8,33%.

Je kunt reageren tot en met 8 mei.

Ben jij de ervaren supervisor die wij zoeken? Solliciteer dan via onze solliciteer direct knop! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Nienke via 06 53 37 03 36 of belastingdienst.groningen@olympia.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Backoffice
Indicatie salaris (min – max]3954 – 3954
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensnienke.vanlonden@werk.olympia.nl , Nienke van Londen onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/AkdNubA21P2yrA4yjqbQ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.