Magazijnmedewerker Bakker Bakker Groep Coevorden 22-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Magazijnmedewerker Bakker Bakker Groep Coevorden 22-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Magazijnmedewerker ( standplaats Hoogezand)

Functie

Wil jij een cruciale rol spelen in ons team? Als magazijnmedewerker ben jij de spil in het efficiënte beheer van de goederenstromen van onze klant. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn van de klant maar bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en het opruimen van de goederen. Geen gebrek aan afwisseling, je gaat regelmatig de deur uit om voorraden te inventariseren op diverse externe locaties. Niet alleen ben je druk in de weer met de heftruck, je bent ook verantwoordelijk voor onder andere de registratie van diverse gegevens en het vervaardigen van rapportages in ons ERP systeem (SAP).

Jouw profiel

Je bent in staat werkzaamheden snel eigen te maken. Het spreekt voor zich dat je je prima redt met de heftruck. Door jouw leergierige instelling, vind je niet alleen snel je weg in het magazijn, je loopt ook niet weg voor het werken met een ERP systeem. Daarnaast kun je gemakkelijk overschakelen naar de Engelse taal. Aangezien je ook wordt ingezet voor consignatiediensten, zijn wij op zoek naar een collega die in een straal van maximaal 30 kilometer van Hoogezand woont.

Waarom kiezen voor ons?

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris met 30 vakantiedagen (waarvan 5 atv dagen op fulltime basis). Ontspanning vinden wij belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. We hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt. Ook aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons team? Stuur dan direct je sollicitatie naar t.a.v. .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bakkergroep.nl/nl/werken-bij/magazijnmedewerker-bakker-coevorden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.