Medewerker Logistiek en Facilitair WLN 11-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Medewerker Logistiek en Facilitair WLN 11-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

WLN

Medewerker Logistiek en Facilitair

Vanwege doorgroei van één van de medewerkers van het team is er een vacature ontstaan voor de functie van:

Medewerker Logistiek en Facilitair

24 uur per week, standplaats Glimmen

WLN is water in de breedste zin van het woord. WLN is sinds decennia een hoogwaardig centrum voor waterkwaliteit en watertechnologie, waar onderzoek en praktijk samenkomen. WLN heeft biologische, chemische en technologische expertise in huis, een vruchtbare combinatie die resulteert in een breed dienstenpakket op het gebied van waterkwaliteitsmonitoring, waterkwaliteitsbeheer en waterbehandeling.
Hierbij is de maatschappelijke relevantie van water en het voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen WLN op het lijf geschreven. WLN is klein genoeg om elkaar goed te leren kennen en groot genoeg om een bepalende speler te zijn op haar vakgebied in de noordelijke helft van Nederland.

De belangrijkste klanten van WLN zijn de drinkwaterbedrijven van Groningen en Drenthe, voor wie WLN het waterkwaliteitsgeweten is. Daarnaast heeft WLN veel klanten binnen de overheid en de industrie in Noord-Nederland, waar WLN een grote verscheidenheid aan waterkwaliteitsanalyses en water technologisch advies voor uitvoert.

In welk team kom je terecht en waar ga je aan werken?

Als medewerker Logistiek en Facilitair ben je onderdeel van het team Logistiek en Facilitair Centrum (LFC), bestaande uit 5 medewerkers. Het team wordt functioneel aangestuurd door de C oördinator Facilitaire Zaken .

De taken van het team zijn:

 • Facilitaire Servicedesk.
 • Administratieve verwerking van facturen.
 • Het bestellen van gebruiksartikelen, kantoorartikelen en boodschappen.
 • Het opslaan en beheren van goederen in het magazijn.
 • Allerhande facilitaire werkzaamheden in en rond het gebouw.

Wat breng je mee

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met Outlook, Word en Excel.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen de verschillende taken.
 • Je werkt gestructureerd en accuraat.
 • Je bent collegiaal en kunt goed in teamverband werken.
 • Je bent wat betreft de werkdagen flexibel inzetbaar.

Wat heeft WLN jou te bieden

Een contract van een jaar met kans op verlenging. De functie is ingedeeld in schaal E van de WW b -loonlijn. Dit betekent een minimumsalaris van € 2. 504, 00 en een maximumsalaris van € 3 . 232 , 00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband .

Naast je salaris en vakantiegeld ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (het FAB), waarbij je ruim 14% extra ontvangt op je bruto maandsalaris (een gedeelte hiervan mag je inruilen voor verlof). Je neemt deel aan de collectieve pensioenregeling bij het ABP.

WLN vindt het erg belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bij blijven in hun vakgebied. WLN biedt om deze redenen medewerkers voldoende mogelijkheden tot het volgen van een opleiding of cursus. Tevens beschikt elke medewerker over een eigen Employability Budget voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Naast het reguliere verlof, ontvangt elke medewerker jaarlijks extra verlofuren om de werk- en privébalans in evenwicht te houden, deze verlofuren kennen geen vervaldatum.
De locatie van WLN is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

WLN is partner van VEI (Vitens Evides International). VEI heeft als doel overal ter wereld mensen te voorzien van goede drinkwatervoorzieningen. Je kunt je opgeven voor een VEI missie indien jouw kennis en ervaring is gewenst voor een project in het buitenland ter ondersteuning van een lokaal waterbedrijf.

Interesse?

Stuur je schriftelijke motivatie en curriculum vitae naar onder vermelding van vacaturenummer 03-2024. Deze vacature blijft open staan totdat er een kandidaat is benoemd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretarieel Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGlimmen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://wln.nl/over/werken-bij/vacature-medewerker-logistiek-facilitair/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.