Medewerker Transport & Werkplaats Compact Rent Pon Power 28-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Medewerker Transport & Werkplaats Compact Rent Pon Power 28-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Pon Equipment

 • Groningen
 • 32 - 40 uur

Jij zorgt voor de perfecte machines voor onze klanten!

Functieomschrijving


Op onze locatie in De Groeve zoeken we een nieuwe collega voor het transporteren van machines en die samen met ons ervoor wil zorgen dat onze machines perfect draaien voor de volgende klant.

Als Medewerker Transport & Werkplaats draag je bij aan de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van machines voor de volgende klant en het veilig transporteren ervan. Als specialist in ons vakgebied zijn wij trots op onze hoogwaardige machines. We zoeken iemand die verantwoordelijkheid neemt voor een vlotte en efficiënte uitvoering van transport- en werkplaatsactiviteiten. Je inspecteert de teruggekeerde machines, rapporteert eventuele schade, voert keuringen uit en voert kleine reparaties uit om ervoor te zorgen dat de machines weer klaar zijn voor verhuur. Deze rol vereist zelfstandigheid en nauw contact met collega's in de planning, waarbij je regelmatig afstemt met de Werkplaats Chef en monteurs over schadegevallen en reparaties.
Als Medewerker Transport & Werkplaats omvat jouw takenpakket een diversiteit aan verantwoordelijkheden:

 • Als chauffeur zorg je voor het veilig en tijdig transport van de machines naar onze klanten.
 • Het klaarmaken van machines voor transport of verhuur behoort ook tot jouw takenpakket.
 • Je verzorgt het grondig reinigen, tanken, smeren en verplaatsen van machines op het terrein en in de werkplaats.
 • Met zorg voer je inspecties uit op onze machines, zowel via een gestructureerde bedieningscontrole als een digitale checklist.
 • Eventuele schade rapporteer je nauwkeurig en je overlegt met je collega's in de werkplaats over reparaties.

Jij bent de oplettendheid zelve en ziet direct waar jouw hulp gewenst is. Zo kan het voorkomen dat je ook bij andere werkzaamheden in de werkplaats bijspringt, altijd met een scherp oog voor detail.

Profiel


Als Algemeen Medewerker Werkplaats en Transport verwachten we het volgende van jou:

 • Je hebt affiniteit met techniek, bij voorkeur met ervaring in grondverzetmachines.
 • Het bezit van een Certificaat Basisveiligheid VCA is een pluspunt, maar als je deze nog niet hebt, ben je bereid om deze te behalen.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, waardoor je goed kunt samenwerken met collega's en klanten.
 • Uiteraard beschik je over een rijbewijs CE met code 95, waarmee je vakkundig en veilig onze machines naar de juiste bestemmingen brengt.

Met deze kwaliteiten ben jij de perfecte aanvulling op ons team, waarbij je niet alleen jouw technische vaardigheden inzet, maar ook jouw sociale en organisatorische talenten ten volle benut.

Wat bieden wij je?


Je komt te werken op een kleinere vestiging waar men persoonlijk met elkaar om gaat. Werkplezier staat centraal. Bij ons word je gewaardeerd en dat merk je niet alleen aan een goed salaris. Wij bieden jou stabiliteit. Een lange termijn relatie, daar zetten wij ons voor in.

 • Een salaris tussen €2400,- en €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • 30 verlofdagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld waarvan het vakantiegeld en de bovenwettelijke vakantiedagen (10) in jouw individueel keuzebudget (IKB) zit. Deze kun je uiteraard ook laten uitbetalen;
 • Een pensioenregeling bij ons eigen ;
 • Een collectieve zorgverzekering met een maandelijkse bijdrage van ons;

Binnen onze grote organisatie bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden, waarbij we streven naar de professionele ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Hiervoor bieden wij o.a. summer- en winterlabs aan. Dit zijn workshops waar onze medewerkers kosteloos aan kunnen deelnemen.

Als werknemer van PON krijg je korting op onze PON producten zoals fietsen, lease mogelijkheden en (sport)kleding. Denk hierbij aan onze eigen PON merken zoals Gazelle, Volkswagen en Cannondale.

Overige informatie


Interesse in deze functie?

Mocht je in dienst treden bij Pon Equipment, dan vragen wij een originele en geldige VOG-verklaring (kosten worden door Pon Equipment vergoed).

We werken in diverse teams en respecteren elkaar. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht achtergrond.

Sollicitatieproces

Solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChef Werkplaats
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pon-cat.com/nl/over-ons/werken-bij-pon-cat/pon-equipment/medewerker-transport-and-werkplaats-compact-rent-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.