Meet en Greet Belastingdienst Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Meet en Greet Belastingdienst Randstad 16-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij benieuwd hoe het is om bij de Belastingdienst te werken als service medewerker? Tijdens de Meet & Greet in Groningen krijg je een kijkje achter de schermen. Je kunt vragen stellen aan huidige medewerkers en ervaren hoe het is om te werken bij de Belastingdienst.

De eerstvolgende datum voor de Meet & Greet is 7 juni. Meld je aan via de sollicitatieknop. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

wat bieden wij jou
 • € 16,64 bruto per uur
 • doorgroeien binnen de Belastingdienst
 • kans op een vast contract
 • 20 tot 36 uur per week
 • leuke teamuitjes
 • Goede reiskostenvergoeding met OV
wie ben jij

Voor de functie van service medewerker bij de Belastingdienst ben je beschikbaar voor een training van 10 weken. Na het afronden van de opleiding ga je op eigen beschikbaarheid werken. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar (er zijn diverse contracten mogelijk). Als onderdeel van de selectieprocedure maak je een persoonlijkheidstest. Na de opleiding ben je op een aantal specifieke dagen en tijden beschikbaar.

 • na de opleiding ben je één dag tot 18:00 uur beschikbaar;
 • minimaal één dag tot 20:00 uur (op woensdag of donderdag);
 • vrijdag ben je tot 17:00 uur beschikbaar.
wat ga je doen

Tijdens de Meet & Greet krijg je een kijkje achter de schermen bij de Belastingdienst. Je leert alles over de functie van service medewerker, de werkdagen, de sfeer en de verwachtingen. Je krijgt ook een rondleiding over de werkplek, zodat je kunt zien of dit de juiste plek voor jou is.

Spreek met toekomstige collega's en vraag naar hun ervaringen. Zij kunnen je alles vertellen over het werken voor Randstad en de Belastingdienst.

Om je alvast een idee te geven, als service medewerker bij de Belastingdienst:

 • beantwoord jij vragen van burgers over de toeslagen;
 • met behulp van de verschillende computersysteem en jouw kennis, help jij de burger naar een correct en duidelijk antwoord;
 • in jouw rol is het belangrijk dat je goed luistert en de vraag van de burger goed analyseert;
 • je neemt de tijd om de burger te helpen en beschikt hierbij over inlevingsvermogen;
 • samen met je collega's streef je naar klanttevredenheid. Je helpt de burger zoals de burger graag geholpen wil worden.
waar ga je werken

Voor deze functie als service medewerker op de toeslagen kom je te werken op het kantoor van de Belastingdienst in Groningen. Het kantoor is goed toegankelijk met het openbaar vervoer.

De Belastingdienst biedt een informele sfeer en een veilige werkomgeving. Je krijgt de ruimte om jouw kennis en talenten verder te ontwikkelen. Jouw team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Je bouwt een goed pensioen op via ons pensioenfonds plus een eindejaarsuitkering.

sollicitatie

Ben jij de nieuwe servicemedewerker voor de Belastingdienst die wij zoeken? Of wil jij meer informatie over de verschillende startdatums? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Medewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]16 – 16
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensbelastingdienst.groningen@nl.randstad.com , 06-16121201. 06-57398542 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ngRkN7n21XIBWn2y10pr

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.