Monteur Hoogwerkers Coops en Nieborg Hijstechniek 17-12-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Monteur Hoogwerkers Coops en Nieborg Hijstechniek 17-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Introductie vacature

Coops & Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

Coops en Hijstechniek BV is een zelfstandig bedrijf dat zich bezig houdt met het keuren, repareren en leveren van hijs- en hefgereedschappen en kranen, daarnaast keuren wij elektrisch gereedschap, klimmaterialen, valbeveiligingen momentsleutels en zeilmakerij.


We hebben en platte organisatie waarin iedereen actief mag meedenken en meewerken aan een gezonde toekomst. Binnen het bedrijf zijn er doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld buitendienst monteur met een eigen service bus.

Je opleiding tot keurmeester volg je bij ons en wordt ook door ons betaald.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken handige mensen met een technisch inzicht die houden van sleutelen en zich verantwoordelijk voelen voor de veiligheid van de materialen die zij keuren.

Je werkt graag in team verband maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Je bent bereid opleidingen te volgen, soms ook buiten werktijden.


Wat bieden wij?

Werken bij een leuk bedrijf waar we samen zorgen dat we goed werk leveren voor tevreden klanten.

Een betaalde interne opleiding tot keurmeester / inspecteur.


Je kan met contact opnemen via de telefoon of e-mail, dat kan ook buiten werktijden. We kunnen dan een afspraak maken om eens vrijblijvend bij ons te komen kijken en te praten.


Team C&N Hijstechniek
Beneluxweg 7
9636 HV Zuidbroek


Coops & Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten Functietitel Monteur Hoogwerkers Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Industrie Locatie Zuidbroek, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.cnhijstechniek.nl/vacatures/vacature-leerling-keurmeester-hijs-en-hefgereedschappen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Hoogwerkers
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/leerling-keurmeester-hijs-coops-en-nieborg-hijstechniek-21-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.