Order Pickers Transclusion B.V.;TRANSCLUSION;MATZ;CROCQ 30-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Order Pickers Transclusion B.V.;TRANSCLUSION;MATZ;CROCQ 30-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Transclusion

BEL ONS

+31 (0)850 471 015

Voordelig geprijsde dissel-bestuurde stapelaars, met of zonder meerijdplatform en met hefvermogens van 1000 of 1500 kg. Voor het intensieve gebruik is er een uitvoering met basisheffing, de zgn. "dobbelstock" stapelaar.

Magazijntrucks

Contragewicht stapelaars ; de eenvoudiger variant op een heftruck, r eachtrucks die zijn ontwikkeld voor smalle gangen en orderpickers voor het verzamelen van colli in lange en smalle gangen, tot wel 4 palletlagen hoog

Elektrische heftrucks

Vorkheftrucks met hefvermogens tussen 1500 en 5000 kg. AC-motoren en een regeneratief remsysteem staan borg voor een storingvrije werking. Door de ergonomisch vorm gegeven werkplek met alle belangrijke bediening functies onder handbereik, de comfortabele stoel en het ruime zicht voelt de operator zich snel thuis op de machine.

Diesel/Benzine/LPG heftrucks

Krachtige Diesel, Benzine of LPG heftrucks van 1,5 tot en met 7 ton. In verschillende bouwseries. Machines met veilige, goed gepositioneerde werkplekken. Een laag liggend zwaartepunt zorgt voor maximale stabiliteit. Een sterke beschermkooi, waar eenvoudig een cabine van kan worden gemaakt en de robuuste mast maken de truck compleet. Moderne efficiënte werkpaarden.

Terreinheftrucks

Ruwterreinheftrucks met twee- of vierwielaandrijving. Hefvermogens van 1,8 tot en met 5 ton. Een grote bodemvrijheid en uiterst kleine draaicirkels door de compacte bouw. Krachtige, behendige en eenvoudig te bedienen machines met ruim zicht op de werkomgeving en een comfortabele werkplek door de verend gemonteerde beschermkooi.

Order pickers

Trekkers

Kleine behendige trekkers voor het verplaatsen van trolleys, magazijnwagens en rolcontainers. Maar ook trekkers waarmee je aanhangers over langere afstanden kunt bewegen. Lichte en zware trekkers voor binnen, of op het buitenterrein. Trekkers vanaf 500 kg. aanhanglast tot wel 25 ton. Met elektrische, lpg of diesel aandrijving.

Afgeleide uitvoeringen

Buiten de standaard machines zijn er veel afgeleide modellen leverbaar. Pallettrucks en stapelaars kunnen uitgevoerd worden met meerijdplateaus of een zitplaats. Er zijn breedspoorstapelaars die om de pallet heen rijden en reachtrucks met een zitplaats of met staande besturing. Of liever een 4-weg reachtruck? Kortom, te veel variaties om op te noemen. Dus, voldoet een standaard machine niet aan het eisenpakket; simpelweg een berichtje.

Verhuur van elektrische pallettrucks, stapelaars, vorkheftrucks, en ruwterreinheftrucks. Speciale lease tarieven voor periodes langer dan een week. Pieken vang je simpel op en van tevoren zijn de consequenties bekend. Dat is kostenbewust en efficiënt werken. Palletwagens huur je al vanaf € 50, -- en een terreinheftruck vanaf € 400, -- per week. Verzekering, transport en zelfs een operator kan verzorgd worden. Jonge en technisch perfecte machines.

Quick Fact

4-wielige elektrische heftrucks, werkpaarden met veel kracht, grote 80 V batterijen en sterke AC-motoren.

KANTOOR

Osloweg 122, 9723 BX Groningen

BEL ONS

Kantoor: +31 (0)850 471 015

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrderpicker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.transclusion.eu/producten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.