Penningmeester AvEPA 30-03-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Penningmeester AvEPA 30-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Penningmeester

2-4 uur per maand | Online periodieke bestuursvergaderingen | Jaarlijkse ledenvergadering op locatie

AvEPA, dé branchevereniging voor EP-adviseurs in Nederland, zoekt een enthousiaste penningmeester om ons bestuur te versterken. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de vereniging, waarbij je ook zorg draagt voor de begroting, het jaarverslag en de jaarrekening opstelt.

Dit ga je doen

 • Opstellen begroting, jaarverslag en jaarrekening: je stelt financiële planningen en verslagen op, inclusief het meerjarenplan van de vereniging.

 • Voeren van deugdelijke administratie: je beheert de financiële administratie van de vereniging. Denk aan: kasbeheer, bankzaken, betalingen en het innen van contributies.

 • Fondswerving en subsidieaanvragen: je zoekt naar mogelijkheden voor fondswerving en bent verantwoordelijk voor het indienen van subsidieaanvragen om de financiële positie van de vereniging te versterken.

 • Instellen van een kascommissie: je zorgt voor het opzetten van een kascommissie of vergelijkbaar orgaan om het werk van de penningmeester te controleren en ervoor te zorgen dat er integer gehandeld wordt.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand met de volgende competenties en eigenschappen:

 • Analytisch sterk: je kunt financiële gegevens analyseren en interpreteren om tot weloverwogen beslissingen te komen.

 • Communicatief sterk: je kunt helder communiceren over financiële zaken, zowel binnen het bestuur als naar externe partijen.

 • Integer: je handelt altijd volgens ethische normen en waarden en zorgt voor een transparant financieel beleid.

 • Nauwkeurig: je werkt accuraat en zorgvuldig om fouten te voorkomen en de financiële gezondheid van de vereniging te waarborgen.

 • Plannen en organiseren: je kunt goed plannen en organiseren, waardoor je efficiënt kunt werken.

Over AvEPA

AvEPA is dé branchevereniging voor EP-adviseurs in Nederland. AvEPA zet zich al sinds 2001 in voor de juiste ontwikkeling van het energieadvies. Naast dat AvEPA de belangen van de EP-adviseur behartigt, profiteren leden van het onderlinge contact. Daarnaast brengen we leden altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze snel veranderende branche.

AvEPA biedt een mooie functie binnen onze branchevereniging, waarin je een belangrijke rol kunt spelen in het behartigen van de belangen van EP-adviseurs in Nederland. Ben jij onze penningmeester?

BTW nummer: NL 8107.73.946

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPenningmeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)2 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWildervank, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.avepa.nl/penningmeester

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.