Productiemedewerker Randstad 04-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Productiemedewerker Randstad 04-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor een afvalverwerker in Groningen zijn wij op zoek naar een sorteerder die het team komt versterken. Het bedrijf heeft als doel om het afval op een goede manier te verwerken en te zorgen voor een schoner milieu. Als sorteerder ben jij een belangrijke schakel in het productieproces en zorg je ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt. Ben jij de sorteerder die wij zoeken en wil jij het team versterken? Reageer dan snel op deze vacature.

wat bieden wij jou
 • Na 4 weken € 14,68
 • Fulltime
 • Tijdelijk met kans op langer
 • Groningen
 • Leuke collega's
 • Doorgroeimogelijkheden
wie ben jij

Als sorteerder bij onze afvalverwerker ben jij een hardwerkende en nauwkeurige persoon. Je hebt oog voor detail en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende soorten afval. Je bent fysiek fit en kunt de hele dag staand werken.

 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen in het werkproces.
 • Je bent fysiek fit en kunt de hele dag staand werken.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.
wat ga je doen

Als sorteerder bij onze afvalverwerker ben jij verantwoordelijk voor het sorteren van verschillende soorten afval. Je staat aan de lopende band en haalt de onjuiste materialen van de band af. Deze materialen gooi je in de daarvoor bestemde bak, zodat het afval op de juiste manier kan worden verwerkt. Het is belangrijk dat je oog hebt voor detail en snel kunt schakelen tussen verschillende soorten afval. Je werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt.

 • 2 ploegendienst ( 06:00 uur tot 15:00 uur en 15:00 tot 00:00 uur)
waar ga je werken

Het bedrijf is gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Gevestigd in Groningen, bieden ze innovatieve en duurzame oplossingen voor het inzamelen, verwerken en hergebruiken van afvalstoffen. Met een focus op milieuvriendelijkheid en circulariteit, helpen ze bedrijven en gemeenten bij het efficiënt beheren van hun afvalstromen, waardoor waardevolle grondstoffen worden teruggewonnen en de impact op het milieu wordt verminderd.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSorteerder
Indicatie salaris (min – max]14 – 14
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensadministratief.groningen@nl.randstad.com , Mohammad onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAfval en milieu
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/qkuwYzq2233S9q355R3D

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.