Reachtruckchauffeur Bulthuis Truck- & Traileronderdelen 16-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Reachtruckchauffeur Bulthuis Truck- & Traileronderdelen 16-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Veel kennis en expertise!

  • Groningen
  • 32-40
  • MBO niveau 2 werk- en denkniveau.
  • Ruim voldoende ervaring als reachtrucker

Voor onze locatie in Groningen zijn wij op zoek naar een reachtruck chauffeur

Zit je niet graag stil en hou je van aanpakken? Heb je affiniteit met (vracht)auto-onderdelen en woon je in omgeving Groningen? Dan zoeken we jou

De uitdaging:

In de functie van reachtruck chauffeur heb je een veelzijdige baan. Je loopt de voorraad, maar pickt ook orders. Je bent bezig met het inruimen van onderdelen, verzamelt bestellingen en zet dit klaar voor transport. Je helpt de orderpicker als er iets nodig is dat op de bovenste plank staat. Als reachtruck chauffeur kan je overal bij, met de reachtruck kan je paketten bereiken die wel 10 meter hoog staan. Zorgen voor orde en netheid in het magazijn hoort ook bij de taken. De werkzaamheden vinden uitsluitend plaats via het WMS systeem, hiervoor wordt een scanner gebruikt. Al met al een leuke afwisselende en veelzijdige baan.

Je werkt in een team samen met een teamleider, meewerkend voormannen, chauffeurs, magazijnmedewerkers, accountmanagers en verkoopbinnendienst. Je rapporteert aan de logistiek manager. Onze standaardwerktijden zijn van 8 tot 17 uur. In overleg is er veel mogelijk.

Over jou:

• Reachtruck certificaat is een vereiste;
• Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je hebt ruim voldoende ervaring als reachtrucker;
• Heftruckcertificaat en rijbewijs B (i.v.m. eventuele spoedritten) zijn een pre;
• Je hebt MBO niveau 2 werk- en denkniveau.

Wat Bulthuis jou biedt:

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 50 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg, Heerenveen en Utrecht heeft zij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Groningen.

Over Bulthuis Truck- en Traileronderdelen

Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 50 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofd locatie is gevestigd in Groningen, de standplaats voor deze functie is Groningen.

Solliciteer vóór 31 maart 2024

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken!


De mensen bij Bulthuis brengen een gezonde mix no-nonsense mentaliteit, gelijkwaardigheid en humor mee in het dagelijkse werk. Een plek om te leren en door te ontwikkelen.

"De no nonsense mentaliteit is waardoor ik me helemaal thuisvoel bij Bulthuis

"

Jacco - Vestigingsleider


Bellen of mailen mag ook

  • Bel ons op
  • Mail naar

Dit is ook Bulthuis

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReachtruckchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 17
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://bulthuis.eu/vacatures/vacature-reachtruckchauffeur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.