Senior Communicatieadviseur TKP Pensioen 11-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Senior Communicatieadviseur TKP Pensioen 11-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

 • Werken bij TKP

Senior communicatieadviseur

 • Je maakt pensioen begrijpelijk voor 4 miljoen mensen
 • Je coördineert, plant, brieft, monitort en haalt deadlines
 • Je spart met en leert van 45 bevlogen vakgenoten - en zij van jou

 • Huidige: Senior communicatieadviseur
Salaris € 3.200 - € 4.500

Locatie Groningen

Opleidingsniveau Hbo

Vakgebied Communicatie & marketing

Carrièreniveau Professional

Communicatieadvies geven, plannen schrijven en projecten coördineren. Als energieke communicatieadviseur kan het jou niet gevarieerd genoeg zijn. De stap naar TKP ligt dan ook helemaal in jouw straatje. Je gaat de overgang naar een nieuw pensioenstelsel van dichtbij meemaken, waarin begrijpelijke en activerende pensioencommunicatie op nummer 1 staat. Zie jij jezelf daarin verder groeien? Durf je vernieuwend te zijn, neem je graag het initiatief en weet je met humor te relativeren? Dan is dit de baan voor jou!

Geen toestemming cookies: YouTube Ik wil toch cookies toestaan

Jouw rol als senior communicatieadviseur

Wij willen pensioen easy maken. Daarvoor zetten we intuïtieve websites, duidelijke brieven en aansprekende campagnes in. Als senior communicatieadviseur voor één van onze klanten - 16 pensioenfondsen - adviseer je vanuit je vakkennis over communicatieboodschappen en -middelen. Variërend van voorstellen voor het bestuur tot campagnes - je werkt in een hecht team aan verschillende projecten. Je adviseert niet alleen, maar coördineert en signaleert ook. Zie je een communicatiekans? Dan pak je de regie en ga je zelfstandig aan de slag, waarbij je jouw stakeholders - intern én bij de klant - betrekt en de nodige specialisten aanhaakt.

Daarnaast pak je allerhande verzoeken van collega's of de klant op en zet je acties uit. Daarbij houd je de doelstellingen van de klant in het oog. Uitdaging genoeg dus! Je kunt sparren met collega's en bouwen op de expertise van de 45 specialisten op de afdeling. Samen met een communicatieadviseur en andere communicatiespecialisten - voor bijvoorbeeld content en online - werk je in teamverband voor jouw klant en manage je de verwachtingen van de klant steeds goed.

Dit ga je doen als senior communicatieadviseur

 • De klant adviseren over verschillende communicatievraagstukken
 • Zelfstandig communicatieprojecten van a tot z regisseren, zoals nieuwsbrieven, campagnes en mailings
 • Coördineren, planningen maken, externe partijen inschakelen en aansturen, en deadlines halen
 • Het proces bewaken, op tijd bijsturen en scherp zijn op de kwaliteit van de middelen

Dit ben jij

Met jouw proactieve houding schakel je met veel energie tussen adviseren, coördineren en creëren. Je werkt graag samen met anderen en kunt goed verbinden. Je bent open en daadkrachtig en beweegt je makkelijk op ieder niveau - of je nou te maken hebt met een leverancier, een collega, een klant of een directeur. Je kunt dan ook goed luisteren en durft de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Ook als je tegenover inhoudelijke zwaargewichten staat.

Je kunt goed plannen en prioriteren, maar bent ook flexibel en kunt goed omgaan met dagen waarop alles anders loopt dan gepland. Kom je ergens niet uit? Dan stroop je de mouwen op en ga je net zo lang door tot het wél lukt - natuurlijk in overleg met je collega's. Dat je veel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden en contactpersonen, vind je geen punt - je geniet juist van de afwisseling.

Mooi als je ook dit meebrengt:

 • Een afgeronde hbo- of wo-communicatieopleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur
 • Kennis van trends en ontwikkelingen in het vakgebied

Niet alle vinkjes gezet, maar wel enthousiast? Ook dan zien we je reactie graag verschijnen.

Hier ga je werken

Op de afdeling Pensioencommunicatie werken we met zo'n 45 collega's als een soort communicatiebureau. We verzorgen de communicatie voor 16 pensioenfondsen - op strategisch en uitvoerend niveau. Ons doel: pensioen tot leven brengen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waarin je samenwerkt met collega's die verantwoordelijk zijn voor contentcreatie, websites en digitale mailingen. Zo informeren en activeren we bijna 4 miljoen mensen: van notarissen en ICT'ers tot postbodes en hoveniers.

Werken bij TKP

Voor een goed pensioen vertrouwen zo'n 4 miljoen Nederlanders op ons. Vertrouwen dat wij verdienen door pensioen eenvoudig te maken. Dat doen we door samen met ruim 1.000 ambitieuze collega's en met onze klanten - 17 pensioenuitvoerders - te werken aan klantgerichte en betrouwbare dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. We hebben stevige ambities. Tegelijk zorgen we goed voor elkaar. En kun je zijn wie je bent. Bij ons vind je een fijne werkomgeving, veel vrijheid en vertrouwen.

Waarom TKP?

 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit - van workshops en intervisie tot online academy
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel

Fijne voorwaarden

Je gaat 32 uur bij ons werken. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.200 en maximaal € 4.500 bruto per maand op basis van 38 uur. Daarnaast krijg je een 13e maand, 8% vakantietoeslag en jaarlijks een salarisverhoging van 3% (zolang je ruimte hebt in je schaal). Je valt onder de cao van onze moeder a.s.r., krijgt 200 vakantie-uren per jaar, een NS-Business Card of kilometervergoeding én profiteert van een erg goede pensioenregeling. Bij TKP werken we deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn. Behoefte aan meer vrije tijd, voor bijvoorbeeld je eigen onderneming of vrijwilligerswerk? Dan kun je eens per 5 jaar een deels betaalde sabbatical opnemen.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct. Binnen 2 weken krijg je een reactie van ons. Meer weten over de inhoud? Bel of mail , , via of . Meer weten over de procedure? Bel onze recruiters Jolanda Postma via of Judith Krijgsman via . Of mail ze via .

Goed om te weten:

 • twijfel je of TKP wel bij jou past? Kom dan eens kennis maken met onze communicatieadviseurs
 • je woonplaats hoeft geen belemmering te zijn om te reageren op deze vacature, want bij TKP kun je grotendeels thuis werken
 • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf

'Je vindt bij ons veel afwisseling, veel mogelijkheden én veel vrijheid om pensioencommunicatie naar een hoger niveau te tillen. En jezelf natuurlijk ook'


Auteur: Jolanda Overgoor Functie: Senior communicatieadviseur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]3200 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijtkp.nl/vacatures/senior-communicatieadviseur-2400006g

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.