Servicemonteur Roltrappen Eminent Groep 13-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Servicemonteur Roltrappen Eminent Groep 13-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Als Servicemonteur Roltrappen bezoek je klanten op locatie om service en onderhoud aan roltrappen en/of rolpaden uit te voeren, en om eventuele storingen op te sporen en te verhelpen. Je implementeert noodzakelijke wijzigingen of tijdelijke voorzieningen en rapporteert onveilige situaties aan je leidinggevende. Bovendien verstrek je proactief advies aan klanten over het gebruik van onze producten en mogelijke verbeteringen voor hun installaties. Hoewel je werkzaamheden doorgaans tijdens kantooruren zijn gepland, is flexibiliteit vereist, aangezien ze soms ook buiten kantooruren, 's nachts of in het weekend kunnen plaatsvinden. Je neemt ook deel aan storingsdiensten naast je reguliere taken.

Vacature eisen

  • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO 2 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, motorvoertuigtechniek of soortgelijk;
  • Naast een handige techneut, ben je klant- en servicegericht;
  • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit de veiligheid uit het oog;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensr.deweerd@eminentgroep.nl , 06 - 81 01 43 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/servicemonteur-roltrappen-groningen-1961450/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.