Servicetechnicus Safety & Security TBI 29-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Servicetechnicus Safety & Security TBI 29-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Servicetechnicus Safety & Security - Utiliteit - E - Groningen

Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met () via: of

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature wel!
Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Croonwolter&dros aanvaardt dan ook geen ongevraagde hulp van detacheerders/intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Croonwolter&dros zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de Corporate Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

https://www.tbi.nl/vacature/servicetechnicus-safety-security-utiliteit-e-groningen

Servicetechnicus Safety & Security - Utiliteit - E - Groningen

De functie

Zoek jij een combinatie van veiligheid en techniek? Weet jij in alle gebouwen waar je werkt een veilige omgeving te creëren én wil jij je kennis delen met andere monteurs? Het komt samen in jouw gevarieerde functie!

Maak het waar bij Croonwolter&dros als …

Eerste monteur safety & security
Utiliteit | Maintenance projecten I Groningen | 32-38 uur | Mbo

Een baan boordevol:

 • Impact: jij zet je kennis en ervaring optimaal in om onze klanten goed functionerende (brand)beveiligingsinstallaties te bezorgen én om collega's het vak bij te brengen.

 • Groeikansen: ruim 3.000 collega's werken op onze locaties en bij klanten. Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, wisselen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

 • Samenwerking: altijd ben je met een of meerdere collega's op locatie aan het werk. Gezellig én handig als je even wil sparren over een klus.

Jij gaat het maken!
In deze functie houd jij je bezig met diverse kleine projecten, met als specialisme beveiligingstechniek. Je voert aanpassingen uit aan bestande brandmeldinstallaties en kunt ook worden ingezet voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties. Dankzij je nauwkeurige, praktische en analytische instelling weet je de klant goed te helpen. Wij werken veelal met Siemens. Ook staat teamwerk voor jou centraal en zorg je ervoor dat het team altijd beschikt over de juiste en meest recente kennis op het gebied van safety & security. Kortom een super afwisselende rol!

Als eerste monteur realiseer jij deze installaties samen met je collega's. Hoe je dat doet? Zó:
Jij zorgt dat de brandmeld- en beveiligingsinstallaties op de afgesproken deadline tiptop in orde en klaar voor gebruik zijn.
Je wordt ingezet op projecten, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met jouw woonplaats. De ene keer duurt een project een week, de andere keer een halfjaar.
Eén ding is zeker: je gaat aan de slag op bijzondere locaties. Zo gaven we eerder ons technische visitekaartje al af bij het provinciehuis in Friesland, gemeente Groningen, Politie Noord Nederland, hoogspanningslocaties en het ziekenhuis in Assen. Mooi toch, om een inkijkje te krijgen op dit soort plekken?
Jij bent voor de uitvoerder het aanspreekpunt en brengt jouw technische kennis over op (leerling-)monteurs en inleners. Ook ben je onze oren en ogen op de werkvloer. Zie je verbeterkansen? Spreek je uit! We waarderen het als je meedenkt.

Werkomgeving

Je maakt het samen met …
Collega's op wie jij kunt bouwen. Je werkt samen met directe collega-monteurs, elektriciens en uitvoerders. De sfeer? Die is gezellig. Een goed gesprek of elkaar opvrolijken: dat is hoe jij en je collega's voor elkaar klaarstaan. Jij wordt goed opgevangen in het team. In het begin kijk je veel mee met een collega, waardoor jij je gegarandeerd snel op je plek voelt. De vestiging in Groningen kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, binnen een jonge ambitieuze afdeling.

Ervaring

Dit ben jij
Een echte aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren, kunt goed zelfstandig werken, en neemt verantwoordelijkheid. Ook ben je makkelijk in de omgang; jij vindt het leuk om je vak over te brengen en staat altijd open voor vragen van anderen. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek op niveau 3 of 4, aangevuld met de cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties;
 • Ervaring als monteur en materiaal- en gereedschapskennis. Jij weet als geen ander welk materiaal en gereedschap nodig is bij een klus én hoe je ermee werkt.
 • VCA Basis / VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet? Dan kun je dat via ons behalen.

Wat wij bieden

Dit krijg je van ons
Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega's aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties . Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Betrokken collega's en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI .
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met () via: of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiligingsmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tbi.nl/vacature/servicetechnicus-safety-security-utiliteit-e-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.