Stage: Technische Dienst Fotofabriek.nl 06-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Stage: Technische Dienst Fotofabriek.nl 06-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Werken bij Fotofabriek

Stage: Technische dienst

Groningen , Nederland

  1. Stage: Technische dienst

Fotofabriek is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. De absolute toppers hebben na hun stage zelfs de mogelijkheid een baan bij ons te bemachtigen!


Wat kun je verwachten in deze functie?

Doordat de productie samenwerkt met de Technische Dienst zorgt dit voor een optimaal productieproces. De stagiair die bij ons komt meewerken gaat zich bezighouden met het repareren, onderhouden en verbeteren van machines die wij gebruiken in de productie. Is er een storing, dan ben jij de persoon die het probleem oplost. Door mee te werken op de machines zal jouw kennis over de machine verbeteren, waardoor storingen en onderhoud steeds makkelijker te doen zijn. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alles goed blijft lopen, maar ook dat de kleine technische problemen (bijvoorbeeld een kapotte lamp) snel worden verholpen. Is techniek is helemaal jouw ding? Dan zit je bij Fotofabriek op de goede plek!


Persoonlijke ontwikkeling

Service gericht

Administratief werk

Technische expertise

Verantwoordelijkheden

  • Door jouw leergierige houding pak snel projecten op en kan je met wat uitleg snel aan de slag!
  • Jij draagt zorg voor een optimale productieproces.

Wat we zoeken


  • Je minimaal een MBO-opleiding volgt in een technische richting, zoals bijvoorbeeld service en onderhoud werktuigbouw, allround operationeel technicus of technicus engineering.
  • Je een echte doorpakker bent;

Fotofabriek als bedrijf

Fotofabriek heeft zijn enorme groei in de laatste jaren te danken gehad aan de unieke combinatie van productie in eigen huis, innovatie en creativiteit. Ongeveer de helft van onze collega's richt zich dagelijks op het maken van hoogwaardige producten. De manier waarop dit wordt gedaan, wordt vrijwel dagelijks verbeterd. De andere helft van de collega's? Die bouwt nieuwe features in onze editing-software, ontwerpt nieuwe producten, of helpt onze klanten met maatwerkprojecten. Wij zijn naast een productiebedrijf ook innovator in de grafische branche, en pionier op foto-editing en vormgevingssoftware.


Arbeidsvoorwaarden


Passende stagevergoeding;
Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat;
Gezellige werksfeer.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheDetailhandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijfotofabriek.nl/jobs/stage-technische-dienst-83

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.