Teamleider Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Teamleider Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

X

Divers

  • Veendam
  • 38 uur
  • MBO 3/4
  • Marktconform

Versterk ons team met jouw kennis en vaardigheden als divers. Heb je affiniteit met het aansturen, regelen en organiseren van werkzaamheden binnen een productieteam en zie je het als een uitdaging om innovatieve verbeteringen door te voeren om het proces binnen je team zo goed mogelijk te laten verlopen? Dan zou dit zomaar een baan voor je kunnen zijn.

Hier ga je werken

Broekema, marktleider in de productie van transportbanden voor de agrarische sector, is op zoek naar een hands-on divers in Veendam. Deze rol vereist een balans tussen coördinatie, organisatie en actieve deelname binnen het team. Je unieke positie stelt je in staat om direct impact te maken, niet alleen door leiding te geven maar ook door samen met je team de handen uit de mouwen te steken.

Functieomschrijving

Als bij Broekema ben je de drijvende kracht achter het leiden en verbeteren van onze ' Divers' productieafdeling. Jouw rol is veelzijdig: je bent verantwoordelijk voor het orderproces binnen de afdeling, van het klaarzetten tot het toezicht houden op de uitvoering, met behulp van ons HYDRA-systeem, voor een naadloze voortgang. Dagelijks ondersteun je jouw team door hulp te bieden waar nodig en elke ochtend leid je de dagstart, een cruciaal moment om iedereen op één lijn te krijgen en gezamenlijke doelen te stellen. Je inspireert en motiveert je teamleden om actief bij te dragen aan het verbeteren van onze processen, waarbij je zelf het initiatief neemt. Dit alles doe je binnen een 2-ploegensysteem, waar je minstens de helft van je tijd zij aan zij werkt met je team, wat bijdraagt aan een sterke teamgeest en een grondige kennis van de dagelijkse uitdagingen en successen.

Functie-eisen

Minimaal een MBO 3/4-diploma in de richting techniek, of je hebt je dit niveau aantoonbaar eigengemaakt.

Communicatief vaardig, je weet kennis over te brengen, weet mensen te motiveren en kunt goed samenwerken.

Oplossingsgericht denken en prioriteiten kunnen stellen.

Bekwaam in het ontwikkelen van je team door crosstraining en gericht op de individuele groei van teamleden.

Aantoonbare computervaardigheid, bekend met Word en Excel, en in staat om systemen zoals ERP (D365) en HYDRA snel onder de knie te krijgen.

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie waar volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

Een marktconform salaris, ingeschaald volgens de CAO Metaal en Techniek.

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Een solide pensioenregeling.

Reiskostenvergoeding, afhankelijk van de woon-werk afstand.

Een bijdrage aan je sportabonnement, omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers gezond en fit blijven.

Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen.

Wij geloven dat een goede balans tussen werk en privé, samen met de juiste voorwaarden en mogelijkheden voor ontwikkeling, essentieel zijn voor het welzijn van onze medewerkers. Broekema biedt je de kans om te groeien binnen een stabiele en innoverende werkomgeving.

Over Broekema

Wij zijn Transportbandenfabriek EA Broekema BV te Veendam, maar noem ons maar gewoon Broekema. Met ons team van zo'n 160 medewerkers maken wij zeefbanden voor de agrarische industrie. En mocht jij je nog afvragen wat zeefbanden nou precies zijn. Dit zijn banden die worden geplaatst in rooi- en oogstmachines; grote machines die jij misschien wel eens ergens op het land hebt zien rijden. Rij in oktober maar eens door het veld. Dan zijn deze machines bezig om bijvoorbeeld aardappels, bieten, uien of bloembollen te rooien. Broekema exporteert zijn producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Tomaten, olijven, doppinda's, allemaal worden ze gerooid en gaan ze over onze zeefbanden. Deze banden kunnen bestaan uit met rubber beklede die ervoor zorgen dat zand en steentjes eruit gezeefd worden, maar ook dichte banden waar de producten direct de bunker of keeper in worden getransporteerd. Onze zeefbanden worden klantspecifiek gemaakt en op de wens afgestemd. We maken dan ook heel veel verschillende soorten zeefbanden en dit doen we al meer dan 65 jaar.

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Productie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbroekema.nl/vacature-teamleider-spijlen-divers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.