Teamleider productie Headhuntersteam 22-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Teamleider productie Headhuntersteam 22-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Als teamleider productie ben jij verantwoordelijk voor het productieproces en zorg jij dat dit efficiënt, doelmatig en volgens de normen van de QHSE verloopt. Jij let op de KPI’s en bent continue op zoek naar verbeteringen. Jij werkt in een 2-ploegendienst en geeft leiding aan de productieafdeling. Jij zorgt voor een efficiënte productieplanning en coördineert de dagelijkse activiteiten. Hierbij inspireer jij jouw medewerkers en helpt hen met het halen van gestelde doelen. Jij ziet toe op de productievoortgang en lost operationele problemen op. Jij fungeert als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Jij zorgt ervoor dat de werkinstructies worden opgevolgd en procedures worden nagelopen met betrekking tot de voedselveiligheid. Hierbij neem je zelf een voorbeeldrol aan. Jij voorziet in de rapportages ten aanzien van de productie-, proces-en installatiecijfers en zorgt voor een juiste overdracht bij de ploegenwissel. Jij neemt interne en externe audits af op de afdeling productie. Jij bent betrokken bij verbetervoorstellen en trajecten. Jij rapporteert aan de manager operations.

Vacature eisen

  • Jij hebt een afgeronde HBO of MBO 4 in een technische richting;
  • Jij hebt kennis van voedselveiligheid, kwaliteitsnormen en lean methodieken;
  • Jij bent een ontwikkelingsgerichte teamleider;
  • Jij hebt ervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie;
  • Jij bezit leiderschap, bent communicatief sterk en oplossingsgericht;
  • Jij  weet dat optimaliseren en verbeteren teamwerk is en zorgt voor een goede samenwerking tussen onze operators, de ploegen en het onderhoudsteam;
  • Jij bent in staat problemen en storingen te verhelpen/analyseren
  • Jij kiest bewust voor werken in ploegen

 

FunctietitelTeamleider Productie
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/teamleider-productie-2
Type contractVast
BrancheIndustrie, Techniek
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/teamleider-productie-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.