Technisch Contractbeheerder bij ZINN Effectus-HR namens Zinn 08-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Technisch Contractbeheerder bij ZINN Effectus-HR namens Zinn 08-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar om je tanden te zetten in uitdagende technische vraagstukken? Sta jij stevig in je schoenen en werk je graag zelfstandig? Wil jij een bijdrage leveren aan het creëren van comfortabele en veilige gebouwen, zodat onze bewoners met een gerust hart ouder kunnen worden? Dan zijn wij bij ZINN op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

‘Facilitair zorgverlener’, dat was wat je triggerde toen jij de vacaturetekst van Technisch Contractbeheerder op je tijdlijn voorbij zag komen. Hier wilde jij absoluut meer van weten. En dat is gelukt! Twee weken geleden ben je, na een aantal fijne gesprekken, gestart bij ZINN.  Samen met je collega loop je over de gang van woonzorglocatie De Dilgt in Haren. Het is een van de zes locaties waar jij de komende tijd kennismaakt met je nieuwe collega’s. Maar niet alleen dat, je gaat je ook een beeld vormen van de staat van de gebouwen, het onderhoud op technisch gebied en de afspraken die er liggen met leveranciers. In deze nieuwe functie binnen ZINN ligt de nadruk op het zorgen voor veilige gebouwen die voldoen aan alle technische specificaties. Jij en je collega’s beoordelen dit en leggen het vast in processen, procedures, systemen en contracten. Naast de uitdagingen en zelfstandigheid in deze functie, heb je vooral voor ZINN gekozen vanwege je directe bijdrage aan een zinvolle en comfortabele omgeving voor ouderen. Een omgeving waarin ze zich thuis voelen en de zorg krijgen die ze verdienen. Ja, dat is waar jij het voor doet.

In deze nieuwe functie binnen het bedrijfsbureau speel jij als Technisch Contractbeheerder een cruciale rol in het stimuleren en professionaliseren van het facilitair bedrijf van ZINN. Je bent behalve een onmisbare schakel binnen het team ook een deskundig gesprekspartner en een vertrouwde adviseur, zowel intern als extern. Jij en je collega’s zijn daarmee de “facilitair zorgverlener” vanuit de visie van ZINN: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Een waardevolle en dankbare rol.

Over de functie

 • ZINN onderscheidt zich door deskundige ouderenzorg in moderne gebouwen. Dat vraagt om goed onderhoud van de gebouwen, maar ook van faciliteiten zoals de mechanische, elektrische en structurele systemen. Om het facilitair bedrijf en bedrijfsbureau verder te ontwikkelen, zoeken we een Technisch Contractbeheerder. Jij zorgt ervoor dat alle technische werkzaamheden correct worden uitgevoerd door je collega’s. Bovendien breng jij de nodige praktische kennis en ervaring mee en heb je oog voor veiligheid en duurzaamheid van gebouwen.
 • Als expert heb jij een adviserende rol richting het managementteam en de raad van bestuur op het gebied van hard services. Daaronder valt assetmanagement, technisch gebouwbeheer, installatietechniek, onderhoudsplanningen en duurzaamheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor contractmanagement en aansturing van externe partijen voor technische werkzaamheden. Hierbij draag je zorg voor duidelijke administratieve verslaglegging van (onderhouds)werkzaamheden en projectvoortgang.
 • Ook begeleid je de aanbestedingstrajecten en uitvoering van technische projecten, inclusief de ontwikkeling van nieuwe producten, infrastructuur en duurzame maatregelen.
 • Tenslotte ondersteun je de huismeesters en onderhoudsmonteurs met je technische expertise. Daarmee maak je professionele oplossingen mogelijk en draag je bij aan een effectieve uitvoering van werkzaamheden.

Waar ga je werken?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing; we mogen vallen, opstaan en weer doorgaan. En ook kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Het maakt ons een energieke, eigenzinnige organisatie met passie, visie en de nodige humor en spontaniteit.

Wat vragen we van jou?

 • Als Technisch Contractbeheerder is het essentieel dat je goed kunt organiseren en prioriteiten stellen. Jij kunt projecten effectief plannen en managen, belangrijke taken identificeren en oplossingen vinden voor uitdagingen door analyse en evaluatie.
 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een technische opleiding richting werktuigbouwkunde/ elektrotechniek. En je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar.
 • Meer dan 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring, met een focus op contractmanagement.
 • Organisatiebewustzijn; jij begrijpt de organisatiedoelen, -waarden en interne structuren. Je neemt beslissingen die de organisatiestrategie ondersteunen. Daarbij communiceer je effectief, werk je samen met collega's en belanghebbenden, en draag je bij aan een positieve werkomgeving en teamdynamiek.
 • Je hebt een praktische en analytische mindset en bent bekend met diverse technische vraagstukken.
 • Ervaring met projectmatig werken en de capaciteit om je te verdiepen in dagelijkse operationele uitdagingen op het gebied van bouw, verbouw en installatietechniek.
 • Je bent een sterke sparringpartner – op zowel tactisch als operationeel niveau – met organisatiesensitiviteit en resultaatgerichtheid.
 • Je bent in staat om, binnen vastgestelde richtlijnen, contractmanagementstrategieën en -processen vorm te geven.

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
 • Een marktconform salaris conform CAO VVT in schaal FGW55 van maximaal €4906 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een uitstekend leerprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.
 • Diverse aantrekkelijke regelingen, waaronder fiscale voordelen voor de aanschaf van fietsen, tablets/computers, smartphones en sportabonnementen.
 • Extra vergoedingen voor reiskosten, verzekeringen, opleidingen en thuiswerken.
 • Er is een overdekte fietsenstalling beschikbaar voor medewerkers die met de fiets komen, inclusief oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen. Voor collega’s die met de auto komen is er uiteraard parkeergelegenheid.
 • Goede thuiswerkfaciliteiten.
 • Een eindejaarsuitkering.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in 3 kleine stappen is het al gebeurd:

1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (Recruitment Consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15208859.


Acquisitie
Wij werken bewust en vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat we ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Documentalist
Indicatie salaris (min – max]0 – 4900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 35
Contactgegevensinfo@effectus-hr.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn, Overheid/Non-profit
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.effectus-hr.nl/solliciteren?solnr=1110&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb2_&utm_campaign=Technisch_Contractbeheerder_EFM01581  _&utm_id=EFM01581  

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.