Technisch Support Medewerker Envitron 30-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Technisch Support Medewerker Envitron 30-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Spring naar content

Linkedin page opens in new window

Envitron

Slime energieoplossingen voor bedrijven die willen verduurzamen. Meet energiestromen, schakel uw opgewekte energie of verbind meerdere energie assets.

EnvitronEnvitronEnvitronEnvitron
 • Voor wie

  • Zakelijke energieverbruikers Tijdens het realiseren van jouw groeiambities loop je al gauw aan tegen de mogelijkheden van jouw netaansluiting. Wat nu?

Technisch Support Medewerker

Je bent hier:

 1. Vacature
 2. Technisch Support Medewerker

Kom bij ons werken als Technisch Supportmedewerker en help mee aan de ambitie van Envitron om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden!

Bij Envitron geloven we dat een groenere toekomst binnen handbereik ligt. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Technisch Supportmedewerker die wil bijdragen aan de energietransitie en de ambitie van Envitron om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden.

Over de functie

Als Technisch Supportmedewerker ben jij de schakel binnen Envitron, waarbij je een breed scala aan taken oppakt. Van het beantwoorden van vragen van klanten en collega's tot het begeleiden van installaties op afstand en het instellen van devices voor nieuwe collega's. Geen dag is hetzelfde, en jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor onze klanten en het team.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet technische problemen snel te doorgronden. Ook als je niet direct een oplossing hebt, sta je er niet alleen voor. Ons team van ontwikkelaars staat klaar om samen met jou te werken aan de beste oplossingen voor onze klanten.

Wat vragen wij

Wij zoeken iemand met ruime ervaring in de ICT-wereld, die initiatief neemt, goed kan communiceren en plezier haalt uit zelfstandig werken binnen een dynamische omgeving. Een relevante technische opleiding ondersteunt jouw technische achtergrond.

Wat bieden wij

 • Fulltime dienstverband (40-urige werkweek)

 • Salaris tussen €2.800,00 en €3.300,00 per maand,
  afhankelijk van ervaring

 • Vakantiegeld

 • Pensioenregeling

 • Telefoon van de zaak

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Werklocatie: thuis en op kantoor

 • Een gezellige team, een fijne werksfeer en leuke uitjes

Draag bij aan een groenere toekomst!

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de ambitie van Envitron om de nummer één leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden. Samen versnellen we de energietransitie en leveren we een concrete bijdrage aan een mooiere wereld. Maak het verschil en kom werken bij Envitron!

Over Envitron

Wij zijn Envitron, een toonaangevende ontwikkelaar van hardware en software voor energiemanagement toepassingen. Onze technologie stelt klanten in staat om energiestromen te meten en aan te sturen, variërend van PV-omvormers en warmtepompen tot batterijopslagsystemen. We zijn vastbesloten om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden en streven ernaar om een positieve impact te hebben op duurzame energiesystemen.

Delen

Envitron biedt slimme energieoplossingen voor bedrijven om zo optimaal gebruik te kunnen maken van hun eigen energie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2800 – 3300
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.envitron.com/vacature/technisch-support-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.