Traineeship Gedragswetenschapper Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Traineeship Gedragswetenschapper Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Het Traineeship Gedragswetenschapper is speciaal ontwikkeld voor junior gedragswetenschappers. Ben jij recent afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Of ben jij een starter op de arbeidsmarkt? Dan biedt Maandag® jou de ultieme loopbaanmogelijkheid. Tijdens het Traineeship voor gedragswetenschappers krijg jij persoonlijke begeleiding en ondersteuning om vol vertrouwen aan de slag te kunnen.

Traineeship

Gedurende twee jaar werk jij binnen twee of drie specialismen. Welke dat zijn, is aan jou! Per specialismen word jij 8 of 12 maanden ingezet. Wij vinden het belangrijk om gedurende het traineeship jou optimaal te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg jij tijdens het traineeship een ontwikkelassessment van de Maandag® Academy. Een mooi uitgangspunt ter ondersteuning van het behalen van jouw persoonlijke leer- en ontwikkeldoelen. Daarnaast krijg jij een persoonlijk opleidingsbudget voor vakinhoudelijke trainingen. Dit zal geheel maatwerk zijn.

Geef bij je sollicitatie aan welke specialismes jij van dichtbij zou willen bekijken. Dat kunnen de volgende zijn: ouderenzorg, jeugdgezondheidszorg, GGZ, forensische organisaties, gehandicaptenzorg en gemeenten. Ben jij geïnteresseerd in een ander specialisme die er (nog) niet tussen staat? Geef dit dan zeker aan en dan zullen wij samen naar de mogelijkheden kijken.

Als trainee werk jij als gedragswetenschapper en houd jij je bezig met het onderzoeken en observeren van mensen met gedragsproblematiek. Jij kan vanuit jou eigen expertise, deskundig advies geven aan de betreffende persoon en/of aan andere hulpverleners die bij deze persoon betrokken zijn. Ook kan jij zelf direct met de cliënten werken, maar ook een meer adviserende rol op je nemen in de samenwerking met andere betrokken hulpverleners.

In dit traject word jij als trainee gedragswetenschapper begeleid door het team Zorg & Welzijn bij Maandag®. Wij helpen jou met het plannen van je loopbaanpad, zijn het aanspreekpunt gedurende de tijd dat jij hier werkzaam bent en wij denken graag mee in mogelijkheden. Op de afdeling word jij ook nog gekoppeld aan de supervisor van het betreffende specialisme. Jouw voortgang wordt besproken. Zo is er voor vragen en jouw ontwikkeling altijd iemand betrokken.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salarisconform desbetreffende CAO: € 4.186,67 - € 5168,89;
 • reiskostenvergoeding van €0,23 euro per gereden km, ongelimiteerd! Eventueel heb jij de mogelijkheid tot leen leaseauto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen, die je volop mogelijkheden biedt voor een ideale route richting een specialisatie;
 • gepersonaliseerd opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • jij hebt een afgeronde opleiding als gedragswetenschapper of vergelijkbaar of bent een student in de laatste fase van de studie;
 • jij bent in het bezit van een SKJ-registratie - geen pré;
 • jij bent in het bezit van een BAPD of een LOGO-verklaring - geen pré;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Traineeship Gedragswetenschapper die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragswetenschapper
Indicatie salaris (min – max]4187 – 5169
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213267?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.