Verpleegkundige Specialist Zinn 18-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Verpleegkundige Specialist Zinn 18-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

 • Huidige: Verpleegkundige Specialist

Verpleegkundige Specialist

Aantal uur per week 32 uur per week

Werkgebied Groningen, Hoogezand en Haren

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Para)medisch

Vacaturenummer 1133

Ben jij Verpleegkundig Specialist en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen een energieke en ondernemende organisatie? Dan ben je bij ZINN aan het juiste adres!
Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist.-- Voor 32 uur per week; - Startdatum in overleg.

De baan

Als Verpleegkundig Specialist bij ZINN ben jij verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van bewoners door het verrichten van geprotocolleerde medische ingrepen en het toepassen van medische, verpleegkundige en psychosociale interventies. Het voorstellen, uitvoeren en registeren van onderzoeken, metingen en (be)handelingen behoren tot jouw taken.
Je diagnosticeert, indiceert, organiseert en verleent verpleegkundige en geneeskundige behandeling op basis van klinisch redeneren. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen de verschillende behandelaren die bij de zorg betrokken zijn. Je bewaakt de kwaliteit van multidisciplinaire behandel- en zorgplannen. Door je expertise in zowel het medisch als ook het verpleegkundig domein kun je de complexe problematiek bij de bewoners en cliënten goed inschatten. Je hebt tijd om deze goed te leren kennen waardoor je beter weet wat de wensen, behoeften, gewoontes en mogelijkheden van de cliënten en bewoners zijn.
Je speelt tevens een belangrijke rol bij het innoveren en het verbeteren van de deskundigheid van je zorgcollega's. Ook kan je een rol hebben in project-of werkgroepen.

En jij?

 • Jij beschikt over een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde aangevuld met het diploma Master of Advanced Nursing Practice (MANP);
 • Je bent ingeschreven in het BIG-register als verpleegkundig specialist;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied;
 • Je weet hoe je collega's moet stimuleren en motiveren;
 • Je bent een enthousiaste en leergierig collega met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de ouderenzorg en een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing; we mogen vallen, opstaan en weer doorgaan. En ook kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Het maakt ons een energieke, eigenzinnige organisatie met passie, visie en de nodige humor en spontaniteit.
Bij de behandeldienst werken zo'n 120 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand.
Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van geriatrische revalidatie zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.

Ons aanbod

Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. Bij ZINN is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. De functie is ingeschaald in FWG schaal 60, cao VVT. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33 % over het bruto jaarsalaris. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met , interim, op telefoonnummer of Mirjam Bezemer, specialist ouderengeneeskunde, op .

Reageren? Solliciteer vóór donderdag 2 mei a.s. via de solliciteren knop. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdagmiddag 7 mei.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/verpleegkundig-specialist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.