Verslaggever/ Verslaggeefster OldambtNu.nl 26-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verslaggever/ Verslaggeefster OldambtNu.nl 26-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl.

Vul hier een korte enquete in.

zondag 26 mei 2024

Laatste nieuws:

  • OldambtNu.nlOldambtNu.nl

Om de kwaliteit van onze website (en dus communicatie) te verbeteren zijn wij op zoek naar iemand die als verslaggever en/ of videograaf wil toetreden tot het enthousiaste webteam wat momenteel bestaat uit 23 medewerkers.

Wij zoeken een enthousiaste verslaggever/geefster en/of cameraman/vrouw die ervoor zorgt dat wij altijd bovenop het lokale en regionale nieuws zitten.

  • Vacature: Cameraman/ vrouw
    OldambtNu.nl is op zoek naar iemand die affiniteit heeft met filmen en het monteren van video's. De functie bestaat uit het vastleggen van evenementen en gebeurtenissen in Oldambt, zowel op uitnodiging als op eigen initiatief. Het doel is om deze beelden te delen met een groot publiek op de website, app en social media. Het kan zijn dat je samen met een verslaggever op pad gaat om verhalen op te nemen. De vereisten voor deze functie is bekendheid met het werken met een camera (eventueel een drone), montageprogramma en gevoel hebben voor filmen en monteren.Het is belangrijk dat je ongeveer twee keer per maand beschikbaar bent om ergens opnames te kunnen maken. Heb je geen apparatuur? Geen zorgen! Dat hebben wij. Ben je handig met filmen en monteren minder of net andersom? Geen probleem, wij helpen je er uiteraard mee op weg!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team en samen met ons Oldambt op de kaart zetten? Stuur dan je motivatiebrief naar .

  • Vacature: Verslaggever/ verslaggeefster
    Ben jij een enthousiaste verslaggever die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb jij affiniteit met de regio Oldambt en ben je altijd op zoek naar de mooiste verhalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De functie zou bestaan uit het (live) verslag doen bij evenementen en gebeurtenissen in Oldambt, zowel op uitnodiging als op eigen initiatief.OldambtNu.nl is dé nieuwswebsite voor de regio Oldambt. Ons team van gedreven medewerkers is dagelijks op zoek naar interessante en relevante verhalen die spelen in onze regio. We willen onze lezer constant op de hoogte houden van wat er gebeurt en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Samen met ons ervaren camerapersoneel ga je op pad om verhalen op te halen in Oldambt en omgeving. Je verricht interviews, schrijft eventueel een bijpassend nieuwsbericht. Je onderhoudt contacten met relevante partijen in de regio zoals lokale overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties.Een goede beheersing van de Nederlandse taal is voor deze functie een vereiste. Daarnaast beschik je over een professionele en representatieve uitstraling. Het is belangrijk dat je ongeveer twee keer per maand beschikbaar bent.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team en samen met ons Oldambt op de kaart zetten? Stuur dan je motivatiebrief naar .

Over OldambtNu.nl
OldambtNu.nl is sinds 2014 een betrouwbare partner voor lokaal en regionaal nieuws. Met een team van ruim 20 mensen is OldambtNu.nl 24/7 bezig met nieuws verzamelen en het snel online brengen van berichten. Nieuws wat via onze lijnen binnenkomt, maar wij gaan ook zelf met foto en/of videocamera op pad.

Inwoners van het Oldambt en daarbuiten vertrouwen op ons platform. Mensen zijn geïnteresseerd in nieuws uit hun eigen omgeving. OldambtNu.nl biedt actueel nieuws uit het Oldambt en omgeving. In deze gemeente wonen 39.000 mensen, hier gebeurt dus altijd wel wat. OldambtNu.nl gaat actief op zoek naar nieuws en zit daar vervolgens bovenop.

Wij brengen zowel klein als groot nieuws; winkels die open gaan, gemeenteberichten, sportnieuws, maar ook ongelukken, branden en meer.

Algemene informatie
Bij OldambtNu.nl wordt voornamelijk vanuit huis gewerkt. Het betreft vrijwilligerswerk dat in de vrije tijd kan worden uitgevoerd op basis van interesse, hobby of maatschappelijke betrokkenheid. Er wordt echter wel een onkostenvergoeding aangeboden. In overleg is alles mogelijk!

Alle functies betreffen een uitdagende functie binnen een jong en dynamisch team. Bij ons is een informele werksfeer waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Contact gaat voornamelijk via whatsapp en telefonisch.

Interesse en/of vragen?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Dat is te bereiken via het volgende e-mailadres: of gebruik eenvoudig ons contactformulier. Wij hopen samen met jou OldambtNu.nl weer een stukje beter te maken.

(20) uit Westerlee en Amber van Heesch (21) uit Tiel verblijven momenteel op het Indonesische eiland Bali, waar ze zich inzetten voor lokale gemeenschappen. In de zomer van 2023 ontmoetten ze elkaar bij toeval tijdens hun individuele reizen…

Over ons:

Met de website OldambtNu.nl bent u altijd op de hoogte van het meest actuele nieuws, incidenten en evenementen in de gemeente Oldambt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieScheemda, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oldambtnu.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.