Verzorgende IG Zinn 22-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verzorgende IG Zinn 22-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wat is er te doen bij ZINN? Een goed idee of klacht? Vrienden van ZINN MagaZINN

  • Huidige: Verzorgende IG | afdeling de Cirkel |

Verzorgende IG | afdeling de Cirkel |

Aantal uur per week 24 - 28 uren per week

Werkgebied Haren

Ingangsdatum Per 1 mei 2024

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Vacaturenummer 850

Verzorgende IG | afdeling De Cirkel |

Wil jij net dat stapje extra zetten voor de bewoners en ga jij voor excellente zorg? Kom dan werken in De Cirkel!

  • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

Je gaat aan de slag als Verzorgende IG in De Cirkel in Haren, onze TOP-zorg afdeling. Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat onze bewoners prettig oud worden ondanks beperkingen. Een boeiende en afwisselende baan waarbij elke bewoner een eigen levensgeschiedenis kent. Je hebt oog voor persoonlijk wensen en bent ondernemend. Samen met het team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je hebt een signalerende rol en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Je bent gastvrij en toont initiatief, wat goed is kan vaak nóg beter. Als verzorgende IG weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/mantelzorgers en de organisatie. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je neemt je teamcollegas mee in de dagelijkse zorg voor de cliënten en hebt daarin een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Afdeling De Cirkel

De Cirkel is een kleinschalig appartementencomplex in Haren. In de Cirkel wonen ouderen met dementie. Het gebouw heeft 4 etages. Op iedere etage wonen 10 ouderen in een huiselijke omgeving. Zij beschikken ieder over een eigen appartement en op elke verdieping kunnen ze gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer. De Cirkel kenmerkt zich door een luxe woonomgeving. Bewoners van De Cirkel kiezen bewust voor extra comfort. Hierdoor is er een ruimere personele bezetting en zijn er uitgebreide voorzieningen op het gebied van wonen en welzijn. De Cirkel bevindt zich naast , een moderne woonzorglocatie waar allerlei vormen van zorg wordt geboden. Daar kunnen bewoners en bezoekers gebruik maken van allerlei voorzieningen, zoals een winkeltje, wekelijkse markt en een sfeervol restaurant.

En jij?

Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuurvallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 35 CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Corrie Nauta, Leidinggevende zorg op telefoonnummer .

Reageren?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/verzorgende-ig-afdeling-de-cirkel-de-dilgt

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.