Werkvoorbereider beveiligingstechniek Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 26-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Werkvoorbereider beveiligingstechniek Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 26-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij een Werkvoorbereider met kennis van elektrotechniek, beveiliging/datacommunicatie? Of heb jij werkervaring als monteur en wil je graag een stap maken richting werkvoorbereiding? 
Dan hebben wij voor jou een mooie baan bij een topbedrijf in Groningen!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een groot, professioneel familiebedrijf. De organisatie heeft 2 vestigingen in Nederland, met in totaal 80 medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ruimte voor humor, personeelsuitjes en een gezellige weekafsluiting.

Wat ga je doen?

Ben jij een Werkvoorbereider met kennis van elektrotechniek, beveiliging/datacommunicatie? Of heb jij werkervaring als monteur en wil je graag een stap maken richting werkvoorbereiding? Dan hebben wij voor jou een mooie baan bij een topbedrijf in Groningen! Wat ga je doen? Je gaat, na een gedegen inwerktraject, zelfstandig aan de slag met: - maken van projectplanningen - controles uitvoeren op werktekeningen - je regelt de inkoop van materialen en machines/gereedschap - je houdt de voortgang en de kosten van projecten goed bij - je hebt veel contact met leveranciers en monteurs die bij de projecten betrokken zijn. In deze functie is organisatietalent een absolute must! Daarbij ben je een kei in plannen en organiseren en beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je vindt uitdaging in het overzicht houden en meerdere dingen tegelijk doent. Daarbij ben je besluitvaardig en kan je onderhandelen over kostenaspecten binnen projecten. Het bedrijf Je gaat aan de slag bij een groot, professioneel familiebedrijf. De organisatie heeft 2 vestigingen in Nederland, met in totaal 80 medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ruimte voor humor, personeelsuitjes en een gezellige weekafsluiting. De arbeidsvoorwaarden Je kunt uitgaan van een prima salaris, conform de CAO Metaal en Techniek. Deze CAO kent 25 verlof- en 13 ATV dagen. Uiteraard ontvang jij jaarlijks 8% vakantiegeld en neem je deel aan de pensioenregeling. Bij goed functioneren, krijg je op korte termijn een vast contract aangeboden. 

Functie-eisen

Wij vragen:
- Afgeronde MBO- opleiding richting Elektrotechniek, Telematica of vergelijkbaar
- Werkervaring als monteur en bij voorkeur als werkvoorbereider
- Uiteraard beschik je over kennis van materialen en apparatuur binnen de branche
- Beschik je over aanvullende certificaten (MBV en/of Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties) is dat meer dan welkom. Het bedrijf biedt jou ook cursussen aan.
- Ervaring met Stabicad is welkom, maar geen harde eis
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schift
- Je bent een aanvulling op het team! Je brengt niet alleen kennis en ervaring mee, maar je bent ook een teamspeler.
Solliciteer vandaag nog en mail je cv naar: groningen@werkenvakmanschap.nl. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en reageren binnen 2 werkdagen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt uitgaan van een prima salaris, conform de CAO Metaal en Techniek. Deze CAO kent 25 verlof- en 13 ATV dagen. Uiteraard ontvang jij jaarlijks 8% vakantiegeld en neem je deel aan de pensioenregeling.
Bij goed functioneren, krijg je op korte termijn een vast contract aangeboden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Beveiligingstechniek
Indicatie salaris (min – max]2200 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.